Michelle Wie West golf szupersztár eladja hatalmas Los Angeles-i birodalmát

Michelle Wie West
Michelle Wie West golfbajnok
Vágólapra másolva!
Michelle Wie West golfbajnok 6.5 millió dollárért árulja a hatalmas modern Los Angeles-i otthonát, amiből reméli, hogy az eladás révén 800.000 dolláros profitra is szert tehet - írja a Robb report.com. 
Vágólapra másolva!

Michelle Sung Wie West amerikai profi golfozó már gyerekként beírta magát a történelembe, hiszen tíz évesen ő volt a legfiatalabb játékos, aki kvalifikálta magát az Amerikai Golf Szövetség amatőr bajnokságára. Továbbá ő volt a legfiatalabb, aki megnyerte a Publinx-et, az amerikai női amatőr golfbajnokságot. Nem sokkal 16. születésnapja előtt, 2005-ben vált profivá, amit hatalmas mennyiségű reklám és egyéb szponzoráció kísért. West tavaly a Pebble Beach-i U.S. Women's Openen búcsúzott a Női Profi Golf Szövetségtől, és úgy tűnt, hogy 34 évesen a visszavonulás felé veszi az irányt.

Michelle Wie West golfbajnok Forrás: Wikipedia

Az ötszörös golfbajnok nemrég úgy döntött, hogy eladja Los Angeles Encino előkelő Amestoy Estates negyedében található elegánsan, modern farmház stílusú villáját, méghozzá 6,5 millió dollárért.

Habár még csak alig két év telt el azóta, hogy a golfozó és férje, Jonnie West - az NBA-legenda Jerry West fia - 5,7 millió dollárt költött a frissen épült házra, máris közel 800.000 dollárral többért akarják eladni a helyet.

image

A helyi fejlesztő által épített, és 2021-ben befejezett ingatlan egy fallal körülvett és dupla zárt telken helyezkedik el egy zsákutca közepén. A főépületben öt hálószoba és hat fürdőszoba található, de a birtokon van még egy különálló vendégház is saját konyhával, családi szobával, hálószobával és fürdővel.

image

A főépület különösen exkluzív helyisége az ínyenc konyha, amely egy étkezős szigettel és csúcsminőségű Miele készülékekkel van díszítve. Az épületben található még egy családi szoba, egy nappali, egy étkező, egy bár, moziszoba, iroda és saját vendégszoba is. Az emeleten további négy fürdőszobás hálószoba van kandallóval, beépített szekrénnyel, hűtőszekrénnyel, saját erkéllyel. A fürdőszobákban áztató kád és esőzuhanyzó is van.

Az Origo Ingatlanpiac szekciójában bemutatta Tiger Woods igazi álomotthonát is.

Az Origo Ingatlanpiac szekciója bemutatta Marija Sarapova új otthonát is.

Az Origo Ingatlanpiac szekciója bemutatta Mookie Betts Los Angeles-i házát is.

Az Origo Ingatlanpiac szekciója megírta, hogy Cafu, a brazil futballsztár mennyiért tudta eladni luxusvilláját.