szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Wolf Blitzer a műsor után azt üzente, hogy már jól van.

Reklámszünettel kellett megszakítania élő adását a CNN-nek, mert a műsorvezető, Wolf Blitzer váratlanul öklendezni kezdett – írja a New York Post.

Blitzer csütörtökön Jamie Raskinnal, az amerikai képviselőház felügyeleti bizottságának egyik demokrata párti tagjával készített interjút a Situation Room című műsorban. A közösségi médiában terjedő felvételek tanúsága szerint Raskin éppen Donald Trump coloradói választási ügyéről beszélt, amikor Blitzer rosszul lett, és úgy látszott, hogy hánynia kell. A rendezők egy ideig még tartották a képet, majd úgy döntöttek, hogy megszakítják az adást.

Amikor a rövid szünet után folytatódott a műsor, a stúdióban már nem Blitzer, hanem Paula Reid, a CNN jogi ügyekért felelős tudósítója köszöntötte a nézőket. „Wolfnak ki kellett mennie, de vissza fog térni” – mondta Reid, mielőtt folytatta volna a műsort.

Blitzer a csütörtöki adásba végül nem tért vissza, a műsort követően viszont a közösségi oldalán azt írta: „Jól vagyok! Köszönöm a jókívánságokat. Hamarosan újra találkozunk a műsorban.”