szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A csatorna egyik legnagyobb nézettségű műsorának most jött volna a tizedik évada. A műsorvezetők továbbra is képernyőn maradnak.

Idén tavasszal nem tér vissza a Sztárban Sztár, a TV2 tavaszi szezonjának legsikeresebb műsora, amelyben a magyar celebek világsztárok bőrébe bújva adnak elő műsorszámokat – tudta meg a Blikk. A lap informátora szerint ennek az az oka, hogy „minél több az évad, annál nehezebb olyan sztárt találni, aki még nem szerepelt a műsorban”.

Most tavasszal érkezett volna a műsor tizedik évada, de a TV2 másképpen döntött. A Sztárban Sztár helyén idén a Next Topmodel Hungary érkezik: „a tehetségkutató valóságshow-ban a legrátermettebb leendő topmodellt keressük, miközben a nézők betekintést nyerhetnek a divat titokzatos és embert próbáló világába” – közölte a csatorna.

Hozzátették ugyanakkor, a zsűritagok továbbra is képernyőn maradnak: „Lékai-Kiss Ramóna állandó műsorvezetőnk, a Password – A jelszó című vetélkedőt forgatja ezekben a hetekben, Papp Szabi és Kökény Attila a Mutasd a hangodban látható, Marics Peti műsorvezetőként debütál Pető Brúnóval a Zsákbamacskában, míg Tóth Andi ismét látható lesz a Hazatalálsz legújabb részeiben” – közölte a TV2 Sajtóosztálya.