szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Lezajlott a casting, több mint negyedmillióan szavaztak, ki lenne érdemes arra, hogy beüljön az ország legnépszerűbb reggeli rádiós műsorának gazdátlanul maradt székébe.

Ráskó Eszter humorista ül be végleg Vadon Jani székébe Balázsék műsorába. Miután felkonferálták a Rádió 1-en az új műsorvezetőt, a humorista úgy fogalmazott: „Túl sok időt töltöttem a folyosón Pákóval és Alekosszal.”

Balázsék azt mondták a műsorban, ezzel elkezdődik egy új élet, az új tagot több mint 250 ezer szavazat alapján választották ki. Az elmúlt időszakban sok ember kipróbálhatta magát, köztük Kovácsovics Fruzsina, Puskás Peti, Gévai Juli, Ábel Anita, Wossala Rozina, Musimbe Dávid Dénes és Faragó Janka is. De Alekosz is csatlakozott a műsorhoz rövid időre, miután decemberben önként jelentkezett be Vadon Jani helyéért.

Tavaly decemberben robbant a hír, hogy Vadon Jani 15 év után távozik az ország legnépszerűbb reggeli rádiós műsorából. Akkor döntését úgy indokolta, hogy új kihívásokra van szüksége, és szeretné megvalósítani régóta dédelgetett álmait. Sebestyén Balázs és Rákóczi Feri a műsor másik két házigazdája ezt elfogadták, és sok sikert kívántak barátjuknak.

Vadon Jani otthagyja a Rádió 1-et, nélküle folytatódik a Balázsék is

2024-ben, 15 év után új kihívások után néz a műsorvezető.