Meztelenség és sztriptíz: íme az 55 éves Jennifer Aniston legszexibb pillanatai

2024. feb 11. 17:37
Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Jennifer Aniston 55 éves lett / Fotó: MTI/EPA/ALLISON DINNER

Jennifer Aniston 55 éves lett / Fotó: MTI/EPA/ALLISON DINNER

Bármennyire is döbbenetes, de a Jóbarátok sztárja 55 éves lett. Ezen apropóból most a Blikk összegyűjtötte a világsztár legmenőbb és legszexibb pillanatait.

Jennifer Aniston széles körben akkor vált ismertté, amikor a mára legendássá vált sorozat, a Jóbarátok hódító útjára indult. A színésznőt Rachel Green szerepének köszönhetően az egész világ megismerte, sőt nagyon hamar ő lett az egyik legnagyobb és legnépszerűbb stílusikon a 90-es évek végén. A fodrásznál például nők ezrei, ha nem millió kértek ugyanolyan frizurát, mint amilyen Rachelnek volt a sorozatban.

Jennifer Aniston 54 évesen bikiniben videózta magát: káprázatos, ahogy ringatja a csípőjét egy itallal a kezében

Jennifer Aniston 54 évesen bikiniben videózta magát: káprázatos, ahogy ringatja a csípőjét egy itallal a kezében

Jennifer az évek során csillogó hollywoodi karriert futott be, a szakmában eltöltött ideje alatt pedig bebizonyította, van helye az A listás sztárok körében. Az utóbbi években rendre arról szóltak a hírek, hogy a színésznő micsoda bomba formában van, ezt pedig nem tudjuk cáfolni, hiszen a most 55 éves Jenről valóban máig látnak napvilágot olyan felvételek, melyek tanúsága szerint legalább 15-20 évet letagadhatna a korából. Az elmúlt közel három évtizedben pedig számos szexi pillanattal örvendeztette meg a rajongókat, ezeket szedtük most össze.

Majdnem akt

A színésznő 1996-ban a Rolling Stone magazin címlapján pózolt, gyakorlatilag meztelenül. A képen Aniston a jellegzetes Rachel Green-frizurát viselte, sminkje pedig kellőképpen visszafogott volt. A testét semmi más nem takarta, mint egy fehér lepedő, a színésznő egy ágyon fekve pózolt, miközben kikandikált a fedetlen feneke. A címlap igazi ikon, a magazinban akkor megjelent, szintén majdnem aktok szintén.

Rolling Stone újra

Jen 1999-ben is szerepelt a magazin címlapján, s bár itt valamivel több ruha volt rajta, mégis vitathatatlanul ez az egyik legikonikusabb fotózása. A felvételen a színésznő egy élénkvörös, flitterekkel kirakott fűzőt viselt, ami nagyszerűen hangsúlyozta csodás, homokóra alakját. Nos, joggal mondhatjuk, hogy Jen 1996-os és 1999-es borítóval bekerült a Rolling Stone Hírességek Csarnokába.

Fehérneműre vetkőzött

Még 2013-ban került a mozikba Jen Családi üzelmek című filmje, melyben a színésznő fehérneműre vetkőzött. Jennifer Rose O'Reilly sztriptíztáncosnőt alakította a krimi vígjátékban, akinek egy ponton fehérneműs táncot kell lejtenie. Szaporíthatnánk ennek kapcsán a szót, de inkább megmutatjuk:

Újabb szexi címlap

Hiába telt el a két címlapfotózás között 26 év, Jen még most, 50 felett is lazán bevállal néhány szexi fotózást. 2022 novemberében az Allure magazinnak mondott igent, a címlapon pedig csak egy apró bikinifelsőt viselt, ami alig takarta a melleit. A fotón továbbá egy alacsony derekú nadrág volt rajta, ami tökéletesen kiemelte karcsú, bomba alakját.

Ruha nélkül

A Szakíts, ha bírsz című filmben Jennifer ledobta a textilt, s meztelenül járkált fel-alá a lakásban. Bár a nézők túl sok mindent nem láthattak, premier plánban ugyanis nem mutatták a színésznő testét, a feneke azért itt-ott felvillan... Íme az ominózus jelenet:

(DailyStar)

BLIKK DOSSZIÉ mappa mappa

Jennifer Aniston

Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Blikk friss híreit a Google hírfolyamához

Neked ajánljuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, legyél képben!
blikk tablet
Nem akarsz lemaradni?
Azonnal tudni szeretnél mindenről, ami fontos? Csatlakozz, mi mindenről értesítünk, ami tényleg számít!
Miért jó ez Neked? 1. Mert képben leszel a nap legfontosabb sztorijait illetően 2. Megkapsz mindent, hogy nagyon jól szórakozz 3. Nem maradsz le a hírekről, nem szalasztod el a lényeget

A Blikk videói között megtalálható minden ami érdekelheti olvasóinkat. Legyen szó a legnagyobb A kategóriás sztárokról, a tévés showműsorok kulisszatitkairól vagy éppen a legújabb közéleti és politikai hírekről. A Blikk TV stúdiójában egymásnak adják a kilincset a legismertebb és legszórakoztatóbb vendégek és politikusok akik tabuk nélkül válaszolnak műsorvezetőink kérdéseire. Műsoraink a Blikk.hu-n és a Blikk TV YouTube-csatornáján tekinthetők meg.

jennifer anistion születésnap szexi filmklikk