Közlekedés

150 forintos szüliNAPIjeggyel ünnepli a BudapestGO második születésnapját a BKK

A kedvezményes jegy kizárólag szerdán használható fel.

2024.02.12 21:30MTI

Két éves lesz a BudapestGO applikáció szerdán, az évforduló alkalomból a jegyárusító alkalmazásokban 150 forintos napijegyet lehet venni, amellyel egész nap korlátlanul lehet majd utazni a fővárosi közösségi közlekedés járatain - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) hétfőn az MTI-vel.

A közlemény szerint a kedvezményes jegy hétfőtől elővásárolható a BudapestGO-ban és a többi mobiljegyet árusító alkalmazásban, viszont kizárólag szerdán használható fel.

A BudapestGO "szüliNAPIjegy" Budapest közigazgatási határán belül az 1-99, 101-299, 900-999, M1, M2, M3, M4, H5, H6, H7, H8, H9, D14 vonalakon, a MÁV-Start meghatározott vonatokon és a Volánbusz kijelölt elővárosi járatain érvényes - írta a BKK.

A társaság legutóbb Budapest 150. születésnapja alkalmából, tavaly november 17-én kínált 150 forintos születésnapi jegyet a BudapestGO alkalmazásban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.