szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az énekesnek remek humorérzéke van, amivel gyakran szórakoztatja is a követőit.

James Blunt már többször is bizonyította, hogy nemcsak a zenéhez, de a vicces közzöségimédia-kontentek gyártásához is remek érzéke van.

Legutóbbi, X-re posztolt videójában az egyik új számát promózza, de fantasztikusan kreatív módon, egy kisebb kerettörténetet kanyarítva hozzá. Az énekes a kiadóját, az Atlantic Recordsot hívogatja, és nehezményezi, hogy nem készült videóklip az All The Love That I Ever Needed című, pár napja megjelent dalához – különösen, mert Ed Sheerannek bezzeg forgattak ilyet.

A kiadó képviselője, akivel beszél, először még azt sem tudja, hogy Blunt egyáltalán hozzájuk van-e még szerződve, és vagy háromszor megkérdezi, hogy is hívják pontosan. Blunt egyre paprikásabb, végül eldönti, hogy a kezébe veszi az ügyet, vagyis inkább egy hatalmas magnót, amivel felbukkan a város különböző pontjain, és egyetlen járókelő sem menekülhet tőle. (Egyébként a magnózás maga is egy mém, innen lehet.)

Akinek megjött a kedve, a dalt itt hallgathatja meg teljes egészében:

Blunt egyébként hamarosan, március ötödikén Magyarországra jön a turnéja egyik állomásaként, az MVM Dome-ban ad koncertet.