szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A mariana.árok kedd este debütált a Youtube-on, a rajongók látványosan imádják.

Új dallal jelentkezett Azahriah: az énekes mariana.árok című videója kedden késő este került ki a Youtube-ra, ahol szerda reggelre több mint 90 ezres megtekintést produkált. A szerelmes húrokat pengető, félig magyar, félig angol szövegű számért természetesen már most odavannak a rajongók, legalábbis a videó alatti kommentekből ez derül ki.

A különleges hangulatú, szürreális és steampunk elemekben bővelkedő klipet Emil Goodman, vagyis Szabó András rendezte, aki már korábban is dolgozott Azahriah-val, de készített már klipet többek között a Quimbynek is.

 

Tegnap írtuk meg, hogy Azahriah is csatlakozik ahhoz a pénteki tüntetéshez, amit influenszerek és youtuberek szerveznek a Hősök terére az egészséges társadalomért, a gyerekekért és az áldozatokért a kegyelmi botrány apropóján.

„Elegünk van. Oldalaktól függetlenül fontosnak tartjuk, hogy civil emberként felemeljük a hangunkat az áldozatok védelme, az átláthatóság, az emberi tisztesség és az őszinte társadalmi párbeszéd érdekében. Elkeseredettek vagyunk” - írták a szervezők, akik szerint felháborító, hogy a pápalátogatás ürügyén szabadon engedtek egy embert, aki aktív segítője volt egy gyermekbántalmazó erőszaktevőnek. Elnöki kegyelemmel szabadult, erkölcsi bizonyítványt kap, bármikor újra gyerekek közelében dolgozhat. „Ami történt, az túlmutat a volt köztársasági elnök és a volt igazságügyi miniszter személyén és felelősségén”, áll a közleményükben.

 

Pataki Ági, Lakatos Márk: Sorra állnak be az influenszerek a pénteki tüntetés mögé

Péntek estére a Hősök terére szervez tüntetést néhány népszerű youtuber, a kezdeményezéshez számos más influenszer is csatlakozik.