Még ez is?! Átok ül Galambos Lajos birtokán?

2024. február 15.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Ezt biztos nem akarta hallani ügyével kapcsolatban Galambos Lajos Fotó: Ringier/Oláh Csaba

Vajon...?

Hét éve már, hogy nem sokkal a letartóztatása után áruba bocsátotta vidéki luxuskúriáját Galambos Lajos, aki azóta sem tud szabadulni a milliárdokat érő majorságtól. A csaknem 13 ezer négyzetméteren elterülő birtokot először 7 évvel ezelőtt 2,5 milliárd forintért hirdette meg, az értékesítést azonban jó időre fel kellett függeszteni, miután a kúriát bűnügyi zár alá vették. Később Lajcsi zöld utat adott az értékesítésre - ekkor már 3,6 milliárd forintot szeretett volna kapni az otthonáért, de továbbra sem tolonganak érte a potenciális vevők.

Vajon miért nem kell senkinek? Átok ül rajta?

A gyér érdeklődés után a zenész úgy döntött, inkább feldarabolja a birtokot: 8 ezer négyzetmétert megtartott magának, a majorság többi részét pedig kisebb területekre osztva 60, 165, illetve, 235 millió forintos irányáron hirdette. De így sem kelt el, pedig pedig a birtok területén – ahol egy 120 hektáros halastó is található – számos lehetőség van kikapcsolódásra is: kirándulni, lovagolni, íjászkodni, vadászni, halászni és vízisportolni is lehet, sőt a terület még motoros ernyő és siklóernyő használatára is alkalmas, akárcsak helikopterrel való leszállásra.

Miért nem tartja meg?

– Az otthonunk elvesztette a báját, érintetlenségét, intimitását, amikor a készenléti rendőrök házkutatást tartva mindent felforgattak benne – vallotta be korábban a Story magazinnak Galambos Lajos, aki több mint húsz házkutatás után döntött úgy, hogy megválik egykor szertett birtokától. – Meggyaláztak mindent, ami fontos volt nekünk, beszennyezték a szó átvitt és valós értelmében.

(Story)

Ha tetszett a cikk, iratkozz fel a hírlevelünkre itt.


Megosztás Küldés Messengeren Pinterest