Rongálás

Betörték a józsefvárosi Fidesz-iroda kirakatát

A rendőrség is kiszállt a helyszínre.

2024.02.15 17:25ma.hu

A Józsefváros Újság értesülései szerint valaki megrongálta a VIII. kerületi Fidesz Baross utca 19. alatt található irodájának kirakatát. A helyszínt a rendőrség már vizsgálja.

"A jogos indulat sem jogosít fel erőszakra. Az elmúlt napok történései miatt sokan éreznek tehetetlen dühöt. A gyerekeket ért erőszak és annak leplezése bűn. Az emiatti indulat érthető, de még a jogos indulat sem jogosít fel az erőszakra. A Pázmány-projekt építési engedélyezés bejárásra tartva szembesültem azzal, hogy valakik bedobták a kerületi Fidesz-iroda ablakát. Arra kérem Józsefváros lakóit, hogy ne békétlenséggel válaszoljanak a Fidesz botrányos viselkedésére. Mutassanak példát a jövő nemzedékének azzal is, hogy minden véleményt erőszakmentesen fejeznek ki!" - reagált a hírre Pikó András, a kerület polgármestere a Facebookon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.