Voks 24

Voks 24 - Lenkai Nórát jelöli a Fidesz polgármesternek Szombathelyen

Lenkai Nóra közösségi oldalán jelentette be: megtisztelőnek érzi és elfogadja a jelöltséget.

2024.02.16 09:14MTI

Lenkai Nórát, az ELTE Savaria Egyetemi Központ rektori biztosát jelöli a Fidesz szombathelyi szervezete polgármesternek a június 9-ei önkormányzati választáson - közölte az MTI-vel pénteken a városi pártszervezet elnöke, önkormányzati frakcióvezető.

Illés Károly elmondta: a csütörtök esti jelöltállító taggyűlésükön egyhangú szavazással döntöttek, és véglegesítették a tizenkét, egyéni választókerületben induló jelölt személyét is. Közülük jelenleg négyen tagjai az önkormányzati testületnek, nyolcan pedig újak.

A Fidesz szombathelyi szervezete egységesen kiáll jelöltjei mellett, akikben megvan a kellő ambíció és elkötelezettség ahhoz, hogy megmérettessék magukat, és később Szombathely képviselő-testületében a város polgárainak érdekében dolgozzanak - fogalmaztak közleményükben.

Hozzáfűzték: meggyőződésük szerint jelöltjeik mindannyian alkalmasak arra, hogy elnyerjék a szombathelyi választópolgárok bizalmát, céljuk pedig az, hogy Szombathelyt újra fejlődési pályára állítsák.

Lenkai Nóra közösségi oldalán jelentette be: megtisztelőnek érzi és elfogadja a jelöltséget. "Késznek érzem magam arra, hogy eddigi tudásomat és tapasztalataimat a bennem lévő tettvággyal Szombathely javára fordítsam" - írta posztjában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.