szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A rapper azt állítja, hogy gyerekkora óta fideszes, amit sosem titkolt.

„Ha nem mész el egy balos tüntetésre, mert már évekkel ezelőtt elmondtad, hogy jobboldali vagy, és tudod, mire megy ki a játék, akkor pedofil, napraforgó, NERsz#pó, hiteltelen, megvásárolható ember vagy... (szerintük)” – írta a Curtis néven ismert Széki Attil a az Instagramon.

A rapper neve korábban feltűnt a péntek estére a gyerekek és a bántalmazott áldozatok védelmében szervezett tüntetés támogatói között. Később azonban közölte, hogy „nem írt alá semmit, és nem csatlakozott semmilyen csoportosuláshoz”, majd arra kérte a szervezőket, hogy ne éljenek vissza a nevével. Azt is hozzátette, hogy a pedofília minden formája mellett azt is elutasítja, ha a gyerekeket politikai célokra akarják felhasználni. „Nem adom a nevem semmi, ezzel a céllal szerveződő megmozduláshoz, tüntetéshez, politikai állásfoglaláshoz” – tette hozzá akkor.

 

„Van már egy elfojtott düh mindenkiben, bennem is” – videó a Hősök teréről, a gyermekvédelmi tüntetésről

Erre reagálva Pottyondi Edina, az egyik szervező azt írta: Curtis esetében elkövették azt a hibát, „hogy az igent igenként értelmeztük, és nem gondoltunk arra, hogy az igen nemet jelent”.

A rapper aztán péntek este Instagram-sztoriban tett közzé egy részletet a tüntetésnek arról a pontjáról, amikor a tömeg azt skandálta: „Orbán, takarodj!”. A videóhoz, amelyet később törölt, azt írta: „Hazug banda! Ezért nem mentem.”

Szombat délután aztán feltűnt az Orbán Viktor miniszterelnök évértékelő beszédére érkezők között. Azt is megmagyarázta a vasárnapi sztorijában, hogy miért:

Gyerekkorom óta fideszes vagyok, ami nem is volt titok SOHA! Több interjúban is elmondtam már. Igaz, a nagy liberálisok addig azok, ameddig ugyanazt fújod, amit ők.”

Orbán Viktor 49 kilométer per órás beszéde

A bejegyzését végig nagy betűkkel írt mondatokkal zárta: „Az összes pedofilt és ehhez asszisztálót pedig végezzék ki! Én, ahogy eddig is, csak zenélni szeretnék, és nem politizálni. Minden évben több 100 gyereknek segítek és támogatok, ami ezek után sem fog változni. Remélem, így már érthető voltam.”

 

Orbán évértékelőjén bukkant fel Curtis, aki hátat fordított a pénteki tüntetésnek

Kivillanó fogakkal mosolygott, amikor mások mellett Kubatov Gábor társaságában pózolt a fényképezőgépnek.