szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Még nevetett is egyet.

Madonna a hétvégén ízelítőt adott abból, hogy milyen a higgadt színpadi jelenlét. A 65 éves énekesnő Seattle-ben adott koncertet, ahol épp az Open Heart című dalt adta elő, amikor a koreográfia részeként egy székben ülve húzta végig az egyik táncosa a színpadon.

Csakhogy a székben hátraesett, a felvétel alapján úgy tűnik, mintha a táncosa megcsúszott volna a magas sarkú cipőjében.

De Madonna csak egy pillanatra zökkent ki, gyorsan hasra fordult, és énekelt tovább, mintha az esés is a koreográfia része lett volna, és még el is nevette magát, amivel kivívta a közönség elismerését. A színpadi szerencsétlenségeknek itt még nem volt vége, néhány ütemmel később ugyanis Madonna rossz irányban ült vissza a székre, amelyet egy diszkrét káromkodással (shit!) nyugtázott. De aztán gyorsan folytatta a koreográfiát, és befejezte a dalt.

Az internet nagyra értékelte az emberi pillanatokat.

Madonna tavaly júniusban súlyos bakteriális fertőzés miatt került kórházba, az orvosok mesterséges kómába helyezték, hogy segítsenek leküzdeni a betegséget. Az énekesnőnek emiatt el kellett halasztania a júliusra tervezett turné kezdetét, amely most a tervek szerint április 26-án zárul Mexikóvárosban.