Az utolsó pillanatban, koncert előtt az öccsére cserélték le Vastag Csabát

2023. dec 6. 14:56
Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Nem jelent meg a meghirdetett koncertjén Vastag Csaba /Fotó: Czerkl Gábor

Nem jelent meg a meghirdetett koncertjén Vastag Csaba /Fotó: Czerkl Gábor

Nagy várakozás előzte meg Mága Jennifer adventi koncertjén. Mága Zoltán énekesnő lánya Király Viktorral és Vastag Csabával közös duettekkel is készült a december 5-i előadásra, ám a közönség nagy meglepésére nem mind a ketten jelentek meg a koncerten. Az utolsó pillanatban ugyanis a testvérére kellett cserélni Vastag Csabát, a koncerten Vastag Tamás énekelt Jenniferrel.

Vastag Tamás szívesen ugrott be bátyja helyére /Fotó: Fuszek Gábor

Vastag Tamás szívesen ugrott be bátyja helyére /Fotó: Fuszek Gábor

De vajon mi történt, miért mondta le az utolsó pillanatban Vastag Csaba a sokak által várt fellépést? Az énekes menedzsmentjétől megtudtuk, az énekest egy szerencsére csak egy megfázásos, tüsszögős, rekedt hangot eredményező betegség kapta el, amely nem komoly, de sajnos az éneklésben akadályozta Vastag Csabát, aki otthon lábadozik.

Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Blikk friss híreit a Google hírfolyamához

Neked ajánljuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, legyél képben!
blikk tablet
Nem akarsz lemaradni?
Azonnal tudni szeretnél mindenről, ami fontos? Csatlakozz, mi mindenről értesítünk, ami tényleg számít!
Miért jó ez Neked? 1. Mert képben leszel a nap legfontosabb sztorijait illetően 2. Megkapsz mindent, hogy nagyon jól szórakozz 3. Nem maradsz le a hírekről, nem szalasztod el a lényeget

A Blikk videói között megtalálható minden ami érdekelheti olvasóinkat. Legyen szó a legnagyobb A kategóriás sztárokról, a tévés showműsorok kulisszatitkairól vagy éppen a legújabb közéleti és politikai hírekről. A Blikk TV stúdiójában egymásnak adják a kilincset a legismertebb és legszórakoztatóbb vendégek és politikusok akik tabuk nélkül válaszolnak műsorvezetőink kérdéseire. Műsoraink a Blikk.hu-n és a Blikk TV YouTube-csatornáján tekinthetők meg.

Mága Jennifer vastag Csaba