Leesik az állad, ha meglátod Köllő Babett édesanyját! Elképesztően gyönyörű

2024. február 27.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Köllő Babett Fotó: Blikk/ Pozsonyi Zita

Ritka alkalmak egyike: együtt Köllő Babett és édesanyja.

Köllő Babett korábban már nyilatkozta, hogy bár igen szoros kapcsolatot ápol édesanyjával, ám csak ritkán tudnak találkozni egymással. Az asszony ugyanis 14 éve Amerikában is, mivel anno egy nyereményjáték keretein belül lehetőséget kapott, hogy kiköltözzön.

A szerkesztőségben ültem, az adásmenetet néztem, amikor a számítógépemen váratlanul felugrott egy kis ablak. Akar-e ön Amerikában élni? – ez volt a kérdés. Akkoriban volt egy olyan lehetőség, hogy a zöldkártya programmal hivatalosan munkavállalási vízumot lehetett nyerni az Egyesült Államokba. Épp volt egy kis szünetem, és kitöltöttem a kérdőívet, úgy gondoltam, mi bajom származhat belőle” – nyilatkozta korábban a Meglepetésnek és hozzátette, hogy 3 hónappal később meg is kapta a letelepedési engedélyt.

Erre sokan nem számítottak! Elhagyná az országot Köllő Babett, és már azt is tudja, hogy mikor

Erre sokan nem számítottak! Elhagyná az országot Köllő Babett, és már azt is tudja, hogy mikor

Babett édesanyja azóta is ott él és dolgozik, így lányával csak ritkán tudnak találkozni. Éppen ezért, amikor lehetőségük van rá, igyekeznek kihasználni az időt, hogy minél több közös élménnyel gazdagodhassanak.

A színésznő friss posztjában egy ilyen nap képeit osztotta meg, melyen látni, hogy a két nő bármikor vevő egy kis bolondozásra.

Ha tetszett a cikk, iratkozz fel a hírlevelünkre itt.


Megosztás Küldés Messengeren Pinterest