Hordozható akkumulátorral egybeépített projektor érkezik

A Wonder Full a tervek szerint az ősszel dobja piacra a 4K felbontású képmegjelenítésére képes mobil projektort.

A barcelonai Mobile World Congress szakkiállításon az Energizer egyik almárkája, a Wonder Full egy érdekes eszközről rántotta le a leplet. Ez egy hordozható power station, azaz akkumulátorral ellátott töltőállomás, aminek különlegessége, hogy tartalmaz egy integrált projektort is.

Ez nagyon jól jöhet kempingezésnél, nyaralásnál, amikor az ember amúgy is vinne magával egy ilyen eszközt. Vásárolható hozzá a cégtől mobil napelem is, és akár azzal is begyűjthető az energia.

A cég helyszínen tartózkodó munkatársának állítása szerint az akkumulátor kapacitása 4 kWh, a névleges kimeneti teljesítmény 1400 watt. Az ára egyelőre nem ismert, és a tervek szerint 2024 októberében kerülhet a boltok polcaira. A projektor DLP képalkotási technológiára épül, és állítólag képes a 4K felbontás megteremtésére, amit nyilván pixeleltolás segítségével érnek el, tehát a valós felbontás jó eséllyel csak Full HD. A maximális fényáram 700 ANSI lumen, a képfrissítési frekvencia pedig 60 Hz, vagyis a képességek terén nem játszik egy ligában a jelenlegi jobb otthoni projektorokkal. A modell a tervek szerint októberben kerül a boltokba 1100 eurós, tehát mintegy 435 000 forintos áron.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés