Baleset történt az M1-esen

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Közép- és Dél-Dunántúlon, Közép-Magyarországon, Nógrád, valamint Bács-Kiskun vármegyében havazik. Veszprém, Székesfehérvár, Solt, Kiskőrös és Baja környezetében 5-10 cm közötti a leesett hó mennyisége.
Vágólapra másolva!

Az M1-es autópályán, Hegyeshalom irányában egy kamion a belső szalagkorlátnak ütközött. A 127-es km-nél, Győr elkerülő szakaszán, a belső sávot foglalja el a sérült jármű.

A 11-es főúton, Szentendre és Leányfalu közötti szakaszán, csőtörés miatt a fél útpályát lezárták, a Boldogtanyai út és a Vadrózsa utca között a 25-ös km-nél, valamint a 23-as km-nél a Barackvirág utca közelében. A váltakozó irányú forgalmat, jelzőlámpa, valamint jelzőőr irányítja.

Az ukrán-magyar határszakaszon levő határátkelők túlterheltsége miatt, az M3-as autópálya Vásárosnamény felé vezető oldalán, a 82-es km-nél lévő Borsókúti pihenőnél, a 142-es km-nél fekvő Geleji pihenőnél, és a 183-as km-nél lévő Görbeházi pihenőnél a rendőrség kitereli az Ukrajna felé tartó teherforgalmat és az M35-ös - M4-es autóút útvonalra, a Nagykereki (RO) határ felé irányítja azokat. A személygépkocsikat nem érintik az intézkedések, de a kiterelési pontoknál az erős forgalom miatt időnként torlódnak a járművek.