Alig költözött össze barátnőjével az RTL leszbikus műsorvezetője, máris kénytelenek elhagyni az otthonukat: „Még mi sem tudjuk, hogy hova megyünk tovább...” – videó

2023. dec 7. 9:04
Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Lady Szomjast a közösségi médián rengetegen követik / Női Lapok / Fotó: RTL KLUB

Lady Szomjas elköltözik a párjával / Fotó: RTL

Lady Szomjas és a barátnője kénytelenek voltak kiköltözni a szeretett lakásukból, így most másfelé veszik az irányt. Az RTL műsorvezetője azonban még nem tudja, hova menjenek.

Szomjas Jennifer, más néven Lady Szomjas több mint fél éve rántotta le a leplet arról, hogy ki rabolta el újra a szívét. Az RTL műsorvezetője nem titkolja, a saját neméhez vonzódik, sőt, arra törekszik, hogy minél nagyobb teret nyerjen hazánkban az elfogadás ezen a téren. Lady Szomjas idén a GLAMOUR Women of the Year gálaestjén mutatkozott először nyilvánosan barna hajú kedvesével, aki büszkén kísérte el a jelöltek között szereplő TikTok-sztárt.

Egy nőben találta meg a nagy Ő-t az RTL leszbikus műsorvezetőnője: Lady Szomjas szerelmesebb, mint valaha – fotó

Egy nőben találta meg a nagy Ő-t az RTL leszbikus műsorvezetőnője: Lady Szomjas szerelmesebb, mint valaha – fotó

A közönségkedvenc fiatal nem egyszer áradozott már arról, mennyire szerelmes és hogy igazi otthonra lelt a barátnője személyében: mindenkinek azt kívánta, hogy legyen legalább annyira boldog, mint ő a társa mellett. A szerelmesek nyáron közös, romantikus utazásra is mentek és az évfordulójukat is meghitt hangulatban ünnepelték. Most az is kiderült, hogy a kapcsolatuk már szintet is lépett és Jennihez odaköltözött a párja. Igen ám, de nem rendezkedhettek be túlságosan a lakásba, mert el kellett jönniük onnan. A pakolásról egy TikTok-videót is közzétett a közösségi média-sztár:

Eljött a költözés ideje, jövő héten le kell, hogy adjuk a szép Flatcos lakásunkat, így elkezdtük visszaállítani azt az eredeti állapotába. Egy közeli állatkereskedéstől kaptunk rengeteg dobozt, és neki is állhattunk a pakolásnak. Mivel azóta hozzám költözött a kedvesem, sokkal több cuccunk lett, mint amikor beköltöztem. Fura érzés telített el, ahogyan üresedett a lakás, rengeteg szép emlékem köt ide. Például itt szerettem meg igazán a növényeket, így lett is egy pár belőle. Lefestettük a falakat, visszarendeztünk mindent, konkrétan úgy nézett ki a lakás, mint ahogy átvettem. Még egy korszak lezárult, de izgatottan várom, hogy mit hoz a jövő, ugyanis még mi sem tudjuk, hogy hova megyünk tovább... – vallotta be a legújabb videójában a szőkeség, azt is megmutatva, hogy nézett ki belülről a lakás.

BLIKK DOSSZIÉ mappa mappa

Lady szomjas

Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Blikk friss híreit a Google hírfolyamához

Neked ajánljuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, legyél képben!
blikk tablet
Nem akarsz lemaradni?
Azonnal tudni szeretnél mindenről, ami fontos? Csatlakozz, mi mindenről értesítünk, ami tényleg számít!
Miért jó ez Neked? 1. Mert képben leszel a nap legfontosabb sztorijait illetően 2. Megkapsz mindent, hogy nagyon jól szórakozz 3. Nem maradsz le a hírekről, nem szalasztod el a lényeget

A Blikk videói között megtalálható minden ami érdekelheti olvasóinkat. Legyen szó a legnagyobb A kategóriás sztárokról, a tévés showműsorok kulisszatitkairól vagy éppen a legújabb közéleti és politikai hírekről. A Blikk TV stúdiójában egymásnak adják a kilincset a legismertebb és legszórakoztatóbb vendégek és politikusok akik tabuk nélkül válaszolnak műsorvezetőink kérdéseire. Műsoraink a Blikk.hu-n és a Blikk TV YouTube-csatornáján tekinthetők meg.

Lady szomjas kapcsolat költözés szerelem új otthon