Megindító vallomás: főállású apuka szeretne lenni a börtönből szabadult Aurelio

2024. március 3.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Aurelio napi egy órát korzózhat Baján Fotó: Blikk

Ez minden vágya.

Több mint 700 napot töltött börtönben Aurelio, aki mindent megbánt és úgy érzi, soha többet nem akar ilyen helyzetbe kerülni, ezért változtatni szeretne életstílusán.

Mint ismert, Aurelio kislánya akkor született meg mikor ő rácsok mögött ült, éppen ezért mióta szabadult minden napjukat együtt töltik.

Miután hazatért Bajára, szinte az első dolga volt találkozni a gyönyörű kislánnyal, aki áprilisban lesz 2 éves és már előszeretettel mondja, hogy APA!

"Az elsődleges célom most, hogy főállású apuka legyek, hogy jó apuka legyek" – mesélte a Tények Plusz kamerája előtt Aurelio.

"A házban már mindent befoglalt, amióta itthon vagyok és főállású apa vagyok, arra jöttem rá, hogy nekem már nem sok mindenem van, mert ő mindent kisajátít magának. Anyám szerint ilyen téren olyan, mint én. Már mondja, hogy papa, és nagyon ritkán már kicsúszik, hogy apa és olyankor végem van. Az felér számomra mindennel, minden élménnyel, az egyszerűen fantasztikus!"

Aurelio arról is beszélt, hogy bár mindig vágyott az apaságra, azt nem gondolta, hogy gyermeke egy egyéjszakás kalandból fog születni. Ezen már nem tud változtatni és egyelőre nem is tudja, hogy alakul majd a kapcsolata Szofi anyukájával.

borsonline.hu

Ha tetszett a cikk, iratkozz fel a hírlevelünkre itt.


Megosztás Küldés Messengeren Pinterest