szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A youtuber szerint „legalább a magaskultúra fellegváraiban irthatnák a konzumidióta zabálós hisztériát, de az Operaházat vezető gyökér képes kettévágni a Carmina Buranát, hogy növelje a büfé bevételét”.

„Nekem amúgy a halálom ez a mindenhol zabálás” – vallott őszintén közösségi oldalán Pottyondy Edina, az Operaházban történtek után. Korábban a hvg.hu is írt róla, hogy Bogányi Tibor karmester elmondása szerint Ókovács Szilveszter, az Operaház főigazgatója azt az utasítást adta, hogy a Carmina Buranat innentől kettévágva, fél órás szünettel játsszák, ezzel növelve a büfé bevételét.

Pottyondy arról írt legújabb Facebook-bejegyzésében, hogy a Dumaszínházban azért nem ment át a klubhelyszínről a színházba, mert ott az előadás alatt eszik a közönség. Arról is írt, hogy az egyik büfés is bepróbálkozott nála, hogy tartson szünetet a 75 perces előadásában, mert akkor „több piát tud eladni”. Megjegyezte, hogy a moziban is utálja a csámcsogást, de néha már ő is „zabálja a popcornt, mert egyébként elviselhetetlen a rágászaj. Mintha bélpoklos tengerimalacokkal lennék összezárva 2500 forintért”.

„És ahelyett, hogy a magaskultúra fellegváraiban irtanák ezt a konzumidióta zabálós hisztériát – írja Pottyondy posztjában –, de az Operaházat vezető gyökér képes kettévágni a Carmina Buranát, hogy növelje a büfé bevételét”. A youtuber már várja Orbán évértékelőjének félbevágását, hogy „kolbászos katonákat szolgáljanak fel két nemzethalál-riogatás között”.

Esetleg a focimeccsek is állhatnának 4/4-ből. Ja nem! Azért vannak szent dolgok, ellentétben a Carmina Buranával

– jegyezte meg.