A Kyndryl és a Stellantis partnerségre lép

forrás: Prím Online, 2024. március 5. 11:30

A Kyndryl, a világ legnagyobb IT infrastruktúra szolgáltatója bejelentette, hogy széles körű, többéves megállapodást kötött a Stellantisszal, abból a célból, hogy Európában, Észak-Amerikában és Dél-Amerikában menedzseljen alapvető üzleti informatikai tevékenységeket, mint például a hálózati, adatközponti támogatást és helyi IT szolgáltatások támogatását.

A Stellantis egy globális autógyártó, 130 országban van jelen, 2021-ben jött létre a Fiat Chrysler Automobiles (FCA) és a PSA Csoport összeolvadásával. Olyan márkák tartoznak hozzá, mint például az Alfa Romeo, Chrysler, Citroën, Dodge, DS Automobiles, Fiat, Jeep, Lancia, Maserati, Opel, Peugeot, Ram vagy a Vauxhall.

 

A Kyndryl hozzájárul a Stellantis IT infrastruktúrájának modernizálásához és hozzáférést biztosít képzett informatikai munkatársaihoz is. Az így felszabaduló erőforrásokat a Stellantis a digitalizálásra, kiberbiztonságra, új üzleti modellek és ügyfélközpontú megoldások fejlesztésére tudja fordítani.

 

 

"A Stellantis arra törekszik, hogy újraértelmezze a jelenleg ismert mobilitást, és új mércét állítson fel a gyorsan fejlődő mobilitási iparban. Ezért a világ vezető technológiai vállalataival együttműködve kínálunk innovatív és fenntartható termékeket és megoldásokat, amelyek megfelelnek mind a vásárlók, mind a bolygó változó igényeinek. Örömmel bővítjük partnerségünket a Kyndryllel, hogy kihasználjuk a digitális technológiák erejét, és értéket teremtsünk a társadalom széles rétegei számára" – mondta Gilles Feuntun, a Stellantis Globális Technológiai & Operációs alelnöke.

 

"Megtiszteltetés számunkra, hogy bővítjük együttműködésünket a Stellantisszal, egy vízióval rendelkező és innovatív vállalattal, amely meghatározó a mobilitás jövőjében. Együttműködésünk egy közös digitális átalakulásra és innovációra vonatkozó elképzelésen alapul, kihasználva a Kyndryl globális méretét, iparági ismereteit és technológiai szakértelmét, amivel segíti a Stellantis-t céljainak elérésében" – mondta Angelo Cirocco, a Kyndryl vezető partnere.

 

A két vállalat folyamatosan együtt fog működni az ügyfélélményt, a hatékonyságot és a fenntarthatóságot fejlesztő autóipari megoldások létrehozása céljából.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az AI és a fenntarthatóság területén nő az igény leginkább a munkavállalókra

A gyors technológiai fejlődés, a fenntarthatóság iránti fokozódó igény korszakában bizonyos munkaterületek jóval keresettebbé válnak. Az ezekkel a szakismeretekkel rendelkező munkavállalók iránti kereslet a magyar munkaerőpiacon is egyre növekszik. A Munkahelyeink.hu összegyűjtötte a kapcsolódó pozíciókat, illetve azt, hogy mire van szüksége a munkavállalóknak, hogy megszerezhessenek egy ilyen állást.

2024. április 27. 10:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50