Kulcsár Edina elárulta, hogyan derült ki G.w.M számára, hogy megint terhes

2024. márc 7. 7:16
Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Kulcsár Edinát nagyon sokan bántják G.w.M miatt  Fotó: Ringier archívum

Kulcsár Edinának most nem sikerült romantikus, filmbeli jelenettel közölnie férjével az örömhírt / Fotó: Ringier archívum

A sztárpár a múlt héten szerdán közölte az örömhírt, miszerint hamarosan ismét gyermekük születik. Most az egykori szépségkirálynő arról mesélt, hogy miként tudta meg férje a terhességét, illetve azt is elárulta, szeretnék-e még bővíteni a családjukat.

Kulcsár Edina és G.w.M egy héttel ezelőtt vetett véget a találgatásoknak azzal, hogy bejelentették, a második közös gyermeküket várják. A rapper szavaiból pedig mindenki számára egyértelműen kiderült, hogy a modell egy kisfiút hord a szíve alatt.

„Édes kicsi szerelmetes fiam! Nagyon várunk Anyával, mindentől jobban! Köszönöm az istennek ezt a hatalmas áldást, amit ismét kaptunk. Nagyon nagy vágyam volt, igazából már 'csak' erre vágytam, semmi másra. RÁD, KICSI HERCEGEMMM! Várunk nagyon, kincsem! KULCS KÉSZÜLJ!!! Tudod, hogy egy is kemény belőlem, de most már három lesz!” – írta G.w.M az Instagram-oldalán.

Kulcsár Edina megszólalt negyedik gyermeke érkezéséről: „Kemény lesz, de én nagyon terhelhető vagyok”

Kulcsár Edina megszólalt negyedik gyermeke érkezéséről: „Kemény lesz, de én nagyon terhelhető vagyok”

A sztárpár bejelentése óta kiderült az is, hogy a születendő kisfiuknak mindenképpen valamilyen különleges nevet szeretnének adni, de azt a közönségnek majd csak akkor árulják el, amikor már megszületett.

„Eddig is kerek volt minden Amarával és a négy gyerkőcünkkel, de a kisfiunkkal megkoronázzuk a boldogságunkat” – kezdte most a Story magazinnak Edina, aki elárulta, most nem sikerült filmbeli, romantikus jelenettel bejelentenie férjének az örömhírt, ahogy Amaránál.

Amaránál az asztalon hagytam a terhességi tesztet, és Márk megtalálta. Most pedig úgy tudta meg, hogy a pozitív csíkok láttán egyszerre kezdtem el hangosan sírni és nevetni. Annyira megijedt, hogy valami baj van, hogy utánam szaladt a fürdőbe – mesélte a háromgyermekes édesanya, aki egyáltalán nem bánja, hogy így alakult, hiszen az első perctől kezdve együtt sírtak és nevettek G.w.M-mel.

Kulcsár Edina még a gyerekeinek sem árulta el, hogy érkezik a kistesó

Kulcsár Edina még a gyerekeinek sem árulta el, hogy érkezik a kistesó

A családi házukban már minden készen áll a trónörökös érkezésére, s az egykori szépségkirálynő is úgy érzi, felkészült arra, hogy világra hozza negyedik gyermekét. Bár mindegyik csöppséget császármetszéssel kellett megszülnie, úgy érzi, ehhez is hozzá van szokva. Nemrég a követőinek is elárulta, hogy tudja, milyen kemény lesz, és sokan így nem is vállalnának be még egy babát, ő azonban terhelhetőnek vallja magát. A modell azonban nemcsak a nagyközönség előtt tudta eltitkolni várandósságát. Bár a legszűkebb család már régóta tud róla, Edina sokáig a gyermekeinek sem mondta el, hogy nemsokára újabb testvérük születik.

A cserfes gyerekszáj miatt másnap már az egész ovi tudta volna, hogy érkezik a tesó – magyarázta Edina, aki még azt is elmesélte, hogy szeretnének majd a gyerekeikkel világot látni, többet nyaralni, és minél több felejthetetlen pillanatot megélni együtt.

A rapper mindig azt mondja a feleségének, annyira szereti, hogy 20 gyereket akar tőle, ám az édesanya most úgy érzi, egy közös kislánnyal és kisfiúval kerek lesz minden, és noha ezt nem tudja százszázalékosan kijelenteni, ő ennyi gyereknél már megállna.

BLIKK DOSSZIÉ mappa mappa

Kulcsár Edina

Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Blikk friss híreit a Google hírfolyamához

Neked ajánljuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, legyél képben!
blikk tablet
Nem akarsz lemaradni?
Azonnal tudni szeretnél mindenről, ami fontos? Csatlakozz, mi mindenről értesítünk, ami tényleg számít!
Miért jó ez Neked? 1. Mert képben leszel a nap legfontosabb sztorijait illetően 2. Megkapsz mindent, hogy nagyon jól szórakozz 3. Nem maradsz le a hírekről, nem szalasztod el a lényeget

A Blikk videói között megtalálható minden ami érdekelheti olvasóinkat. Legyen szó a legnagyobb A kategóriás sztárokról, a tévés showműsorok kulisszatitkairól vagy éppen a legújabb közéleti és politikai hírekről. A Blikk TV stúdiójában egymásnak adják a kilincset a legismertebb és legszórakoztatóbb vendégek és politikusok akik tabuk nélkül válaszolnak műsorvezetőink kérdéseire. Műsoraink a Blikk.hu-n és a Blikk TV YouTube-csatornáján tekinthetők meg.

Kulcsár Edina terhesség várandósság család G.w.M.