Boci, boci tarka: előkerült Zámbó Krisztián és Zámbó Árpy életének legszürreálisabb képe

2024. márc 8. 20:44
Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Zámbó Krisztián bocinak öltözött / Fotó: Blikk

Zámbó Krisztiánék bocinak öltöztek / Fotó: Blikk

Egészen elképesztő fotó került elő Zámbó Krisztiánról és Zámbó Árpyról. Mindenkinek leesik az álla, ha ezt meglátja.

Zámbó Krisztián és Zámbó Árpy már rég szerepeltek közös műsorban, de úgy tűnik, most ismét együtt készülnek valami nem mindennapi dologra. Legalábbis a Krisztián Instagram-oldalára feltöltött fotó erről árulkodik. Ha eddig még nem találta meg a mai nap legviccesebb képét, nem kell tovább keresnie.

Krisztián és Árpy tehénnek öltözve pózoltak a kamerának. Az átalakulást nagyon komolyan vették, így még az arcukat is fekete-fehér foltosra festették, hogy teljes legyen az összkép. Egyelőre nem tudni, milyen kalandba vágtak bele, de a kinézetük zseniális. A kommentelők között volt, aki az Ezek megőrültek! című műsor forgatására tippelt, amely akár igaz is lehet, figyelembe véve, hogy abban mindketten szerepeltek korábban.

„Valami forgatáson voltunk. Hamarosan szem nem marad szárazon. Múúúúú” – olvasható a bejegyzésben.

BLIKK DOSSZIÉ mappa mappa

Zámbó Krisztián

Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Blikk friss híreit a Google hírfolyamához

Neked ajánljuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, legyél képben!
blikk tablet
Nem akarsz lemaradni?
Azonnal tudni szeretnél mindenről, ami fontos? Csatlakozz, mi mindenről értesítünk, ami tényleg számít!
Miért jó ez Neked? 1. Mert képben leszel a nap legfontosabb sztorijait illetően 2. Megkapsz mindent, hogy nagyon jól szórakozz 3. Nem maradsz le a hírekről, nem szalasztod el a lényeget

A Blikk videói között megtalálható minden ami érdekelheti olvasóinkat. Legyen szó a legnagyobb A kategóriás sztárokról, a tévés showműsorok kulisszatitkairól vagy éppen a legújabb közéleti és politikai hírekről. A Blikk TV stúdiójában egymásnak adják a kilincset a legismertebb és legszórakoztatóbb vendégek és politikusok akik tabuk nélkül válaszolnak műsorvezetőink kérdéseire. Műsoraink a Blikk.hu-n és a Blikk TV YouTube-csatornáján tekinthetők meg.

Zámbó Krisztián Zámbó Árpy tehén jelmez