„Ahogy Csabival egymás kezét szorítva imádkoztunk, mielőtt betoltak a műtőbe...” – Szandi megható sorokkal köszöntötte a születésnapos lányát – videó

2024. márc 11. 13:50
Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Szandi lányának gyönyörű hangja van / Fotó: RTL

Szandi szívhez szóló videót tett közzé / Fotó: RTL

Bogdán Csaba és Szandi lánya 24 éves lett. Az énekesnő megindító üzenettel köszöntötte fel Blankát.

Szandi nem egyszer hangoztatta már, hogy számára a család a legfontosabb, és a gyermekei mindenek felett állnak a fontossági listán. Az énekesnőnek rengeteg elfoglaltsága van, de a nagy pörgésben mindig meg tud állni, hogy a szeretteire is időt fordítson. Habár már csak Csaba és Domonkos él vele és férjével egy fedél alatt, folyamatosan tartják a kapcsolatot a legnagyobb gyermekükkel is, aki egy ideje már külföldön lakik. Bogdán Blanka 2021 nyarán költözött Amerikába, hogy bébiszitternek álljon, ám annyira megtetszett neki a kinti lét, hogy a tervezett egy évnél tovább maradt: idén már három éve, hogy elhagyta Magyarországot.

Blanka ma ünnepli a 24. születésnapját, melynek alkalmából az édesanyja egy elképesztően szívmelengető videót tett közzé, melyhez érzelmes sorokat is társított:

- Mintha éreztem volna... Fogantatása pillanatától inci-fincinek szólítottam, amikor a hasamra tettem a kezemet. Aztán a vártnál korábban, mindössze 1640 grammal világra jött a mi édes picurka kislányunk, Blanka. Ennek ma 24 éve! Minden pillanatára pontosan emlékszem. A sürgősségi császározás előtt az aggodalmakkal teli percekre, ahogy Csabival egymás kezét szorítva imádkoztunk, mielőtt betoltak a műtőbe. Aztán a felszabadult sóhajra, amikor közölték velünk, hogy makk egészséges, csak még gyenge és picike. Aztán arra is, amikor hetek múlva végre elérte a bűvös két kilót és hazajöhettünk! A biztonságba, szeretetbe, az azóta két testvérrel bővülő összetartó családi fészekbe, ahol számotokra az ajtó mindig nyitva áll! - kezdett bele Szandi, majd kiemelte:

- Édes kislányom! Elmondhatatlanul boldog vagyok, hogy vagy nekünk, hogy ilyen vagy! Pont ilyen első gyermekre vágytam, mint amilyen Te vagy! Soha nem gondoltam volna, hogy ilyen csodákat élhetünk meg együtt. Mára egy igazi önálló felnőtt nő lett belőled, aki valóra váltotta az álmát, amire kiskora óta vágyott. Bár távol élsz tőlünk de most már tudom, hogy Te bárhol képes vagy megállni a helyed! Nagyon boldog és büszke édesanyád vagyok! Hiszem, hogy az Élet még sok nagyszerű élményt tartogat számodra. Ma, a 24. születésnapodon kívánom, hogy minden álmod valóra váljon és olyan életed legyen, amilyet szeretnél! Isten éltessen sokáig! - áradozott a lányáról az előadó.

A szintén zenész édesapja is hasonlóan megható üzenetet küldött Blankának a Facebook-oldalán, melyből kiderült, hogy idén ismét találkoznak egymással.

- 24 évvel ezelőtt, ezen a napon született meg első gyermekünk Blanka. Azóta felnőtt nő lett, aki a világ másik végén is megállja a helyét. Nagyon boldog születésnapot kívánok Kicsikém! Váljanak valóra az álmaid és legyen boldog az életed! Idén végre megint találkozunk és újra megölelhetjük egymást - áll a bejegyzésében.

BLIKK DOSSZIÉ mappa mappa

Szandi

Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Blikk friss híreit a Google hírfolyamához

Neked ajánljuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, legyél képben!
blikk tablet
Nem akarsz lemaradni?
Azonnal tudni szeretnél mindenről, ami fontos? Csatlakozz, mi mindenről értesítünk, ami tényleg számít!
Miért jó ez Neked? 1. Mert képben leszel a nap legfontosabb sztorijait illetően 2. Megkapsz mindent, hogy nagyon jól szórakozz 3. Nem maradsz le a hírekről, nem szalasztod el a lényeget

A Blikk videói között megtalálható minden ami érdekelheti olvasóinkat. Legyen szó a legnagyobb A kategóriás sztárokról, a tévés showműsorok kulisszatitkairól vagy éppen a legújabb közéleti és politikai hírekről. A Blikk TV stúdiójában egymásnak adják a kilincset a legismertebb és legszórakoztatóbb vendégek és politikusok akik tabuk nélkül válaszolnak műsorvezetőink kérdéseire. Műsoraink a Blikk.hu-n és a Blikk TV YouTube-csatornáján tekinthetők meg.

Szandi Bogdán Blanka szülinap köszöntés