Durva vádak! Meghan és Harry is kínos helyzetbe került Katalin hercegné fotója miatt

2024. március 14.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Meghan és Harry is magyarázkodni kényszerült Katalin hercegné kínos fotója miatt Fotó: Getty Images

Most aztán magyarázkodhatnak.

Mint már megírtuk, a kezdeti öröm és lelkesedés után óriási port kavart a január 16-án műtött Katalin hercegné anyák napja alkalmából posztolt gyerekeivel közös fotója. Sokaknak feltűnt, hogy a fotón valami nem stimmel, majd a dolog odáig fajult, hogy „manipulációs aggályok miatt” négy képügynökség is visszavonta Katalin hercegné fotóját, majd a hercegné bocsánatot is kért, elismerve, hogy más amatőr fotósokhoz hasonlóan ő is kísérletezett a fotó szerkesztésével.

De a nép nem felejt, és nagyon úgy tűnik, hogy nem is bocsát meg. Katalin hercegné is kapott hideget-meleget a fotó miatt, de Meghan és Harry is. Egy állítólagos forrás ugyanis azt mondta, Meghan biztosan nem követett volna el egy hasonló hibát.

A hercegi pár Archewell Alapítványának szóvivője cáfolta, hogy ez a nyilatkozat a sussexi pár köreiből érkezett volna – írja a Daily Mail.

Most Harry herceg és felesége, Meghan Markle megtörte a csendet a walesi hercegné fotószerkesztési botrányával kapcsolatban, és tagadták, hogy hozzájuk köthető források nyilatkoztak volna arról, hogyan kezelt volna egy hasonló helyzetet a sussexi hercegné.

Most már beszélhet róla! Élete legnehezebb időszakán van túl Harry herceg felesége, Meghan

Most már beszélhet róla! Élete legnehezebb időszakán van túl Harry herceg felesége, Meghan

Ez az első alkalom, hogy a 39 éves Harry és felesége hivatalosan megszólalt a fotószerkesztési vitával kapcsolatban, kénytelen voltak reagálni a Meghanról szóló állításokra, ugyanis a Page Six korábban más idézeteket is közölt egy bennfentestől, aki szerint a párt „kicsinálták volna”, ha egy hasonlóan szerkesztett képet adnak ki. „Nem ugyanazok a szabályok vonatkoznak mindkét párra” – mondta a névtelen forrás.

via

Ha tetszett a cikk, iratkozz fel a hírlevelünkre itt.


Megosztás Küldés Messengeren Pinterest