Győzike nem véletlenül titkolja, hova költözik a család – íme az ok

2024. március 14.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Gáspár Győző és Bea hosszú évek óta él együtt Fotó: Ringier/Oláh Csaba

Senki nem tudja még.

Hétvégén derült ki, hogy a Gáspár család elhagyja Salgótarjánt, ahol a családfő 50 éve él, erről itt írtunk.

Bár Győzike képeket is feltett az Instagram-történetébe az új házról, azt nem árulta el, hogy pontosan hova költöznek. Most kiderült az is, hogy miért: a család elmondásuk szerint olyan sok támadást kap, hogy még várnak a bejelentéssel.

Gáspár Evelin megtörte a csendet, nem titkolja tovább. Ezt aztán senki nem sejtette róla

Gáspár Evelin megtörte a csendet, nem titkolja tovább. Ezt aztán senki nem sejtette róla

Így aztán az új szomszédokon kívül senki sem tudja, hogy hol lesz az új ház: a Bors ugyan próbálta megtudakolni tőle, de a showman igyekezett nagyon óvatosan fogalmazni, a helyszínt pedig hétpecsétes titokként kezelni.

Gáspár Győző egyelőre csak annyit árult el, hogy az építkezés során ugyan láthatták már őket az új szomszédok, egy szűk körön kívül még senki sem tudja, hol épül fel az ultramodern Gáspár-villa.

A titkolózásra a családnak jó oka van: az utóbbi időben szó szerint elszabadult a pokol az internetes oldalakon, van egy réteg, akik sportot csinálnak abból, hogy bántsák a Gáspár famíliát, így aztán senkinek sem hiányzik, hogy idegenek tűnjenek fel az épülő ház körül, és zaklassák őket és az új szomszédokat, lerombolva a köztük épülő jó kapcsolatot.

Győzike természetesen tökéletesen tudja, hogy a beköltözésük után úgyis kiderül, hol van az új lakhelyük, de addig is igyekszik húzni az időt, és kiélvezni a nyugalmat.

Ha tetszett a cikk, iratkozz fel a hírlevelünkre itt.


Megosztás Küldés Messengeren Pinterest