Farkasházi Réka fia 20 éves lett: Benjámin nagyon jóképű pasi

Farkasházi Réka legidősebb gyereke már kész férfi. Benjamin nem csak helyes, intelligens és jól nevelt is.

Farkasházi Réka a fiával
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szinte hihetetlen tény, de Farkasházi Réka legnagyobb gyermeke, Benjámin belépett a húszas éveibe, kereken húszesztendős lett február 16-án. 

A színésznő nagyon óvja a családját, bár az Instán olykor-olykor posztol róluk, a tévé képernyőjén vagy a magazin hasábjain nem sokszor szerepel a férjével, fiával vagy lányaival.

Farkasházi Réka a fiával

A kerek születésnap apropóján viszont kivételesen igent mondott arra, hogy Benjáminnal együtt fotózza le a Best magazin

Nem csupán azt imádjuk a közös képükön, hogy összeöltöztek, az is szemet szúr, hogy nagyon jóképű pasi lett,  és - ha az édesanyja nem a konyhapulton ülne - Benjamin jóval magasabb lenne, mint ő.

Kész férfi, akire méltán lehetnek büszkék a szülei, ugyanis a kívülállók sokszor mondják rá, hogy jól nevelt, intelligens, értelmes és tájékozott.

- Nagyon jó gyerek, miközben nem egy anyámasszony katonája. Vagány, talpraesett egyetemista és vízilabdázó. Roppant büszke vagyok rá!

Benjáminnak egyelőre nincs komoly párkapcsolata, de édesanyja már arra is felkészült, milyen lesz egyszer anyósszerepben.

- Igyekszem nem véleményt formálni és beleszólni, milyen párt válasszon - noha hozzáteszem, az én arcomra is éppúgy rá van írva minden, mint Beninek. Egyébként szerintem jó anyós leszek. Nem vagyok egy kritikus, válogatós típus, akinek senki sem felel meg. Épp ellenkezőleg. Miután Beni szakított az első szerelmével, én magam is napokig sirattam a kapcsolatukat. Igazság szerint mindenkit nagyon hamar megkedvelek, hisz nekem csupán az a fontos, hogy a fiam boldog legyen.

Détár Enikő és Rékasi Károly 21 éves fia: Zsigmond örökölte apja csibészes mosolyát

Détár Enikő és Rékasi Károly fia, ha akarná, sem tagadhatná le, ki az apja, vonásai egyből elárulják Zsigmondot.

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük