szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Németországban ugyan nyert a Freiburg, de a londoni visszavágón sima, 5–0-s vereséget szenvedett

A Sallai Rolanddal felálló Freiburg a nyolcaddöntőben búcsúzott a labdarúgó Európa-ligától. A német együttes egy hete, hazai pályán 1–0-ra legyőzte az előző szezonban az Európa-konferencialigában győztes West Ham Unitedet, de csütörtökön, a párharc londoni visszavágóján súlyos, 5–0-s vereséget szenvedett, ezzel 5–1-es összesítéssel jutott tovább az angol csapat.

A West Ham már a 9. percben megszerezte a vezetést Paqueta góljával, az előnyt pedig Bowen duplázta meg 32 perc játék után. A második játékrész elején Cresswell zárta rövidre a továbbjutás kérdését, de a mérkőzés végére még jutott két Kudus gól is. A magyar válogatott támadója végigjátszotta az összecsapást, Szalai Attila viszont ezúttal sem kapott lehetőséget.

Szoboszlai Dominik és a Liverpool 21 órától hazai pályán fogadja a Sparta Praha csapatát, amelyet az odavágón 5–1-re győztek le a Vörösök, ezzel eldöntve a lényegi kérdéseket.

Felérhet a csúcsra Szoboszlai és a Liverpool minden idők legizgalmasabb szezonjában?

A jelek szerint a szemünk előtt játszódik le minden idők legizgalmasabb Premier League-szezonja, ahol ma minden úgy halad, mint eddig, az utolsó pillanatig nem lehet majd megmondani, hogy az Arsenal-Liverpool-Manchester City hármasból ki kerülhet ki bajnokként. Sorra vettük, mi dönthet a három nagy között.