Ördög Nóra lánya versenybe száll, megszakad a szíve, mert nem láthatja őt élőben

2024. márc 16. 15:33
Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Ördög Nóra hamarosan Ázsiába indul / Fotó: Czerkl Gábor

Ördög Nóra hamarosan Ázsiába indul / Fotó: Czerkl Gábor

Ördög Nórában keserédes érzések kavarognak, hiszen kicsattan a boldogságtól, amiért a kislánya egy légtornászfesztiválon mutathatja meg, mire képes, azonban nem tudja őt megnézni élőben, mivel Ázsiába utazik.

Ördög Nóra a közösségi oldalán büszkélkedett el a kislányával, aki egy ideje már a légtorna szerelmese. Most kiderült, hogy hamarosan egy versenyen is megméreti magát a II. Budapest Légtornafesztiválon. Miciről a levegőben lógva osztott meg fotót, azonban elárulta, hogy a különleges napon nem tud neki személyesen szurkolni, ennek pedig nyomós oka van: Ázsiába indul forgatni.

"Jövő szombaton Mici is versenyezni fog a II. Budapest Légtorna Fesztiválon... Vincze Tünde, nem tudok elég hálás lenni Neked!!! A szívem szakad meg, mert addigra én már úton leszek Ázsia felé... De ha tehetitek, menjetek és szurkoljatok Micinek és a többi versenyzőnek!!! Március 24-én vasárnap pedig egy fantasztikus gálával zárul az esemény a Fővárosi Nagycirkuszban" - írta ki az édesanya.

A bejegyzéséből arra lehet következtetni, hogy a hamarosan új évaddal érkező Ázsia Expresszre készül. Néhány hónapja ugyanis fény derült arra, hogy az előző évadban Dél-Amerikában forgó reality idén visszatér Ázsiába, pontosabban a Fülöp-szigetekre. A Fülöp-szigeteki helyszín állítólag már régebb óta tervben volt, hiszen már a harmadik évadot is ott szerették volna leforgatni, ám a koronavírus-járvány akkor közbeszólt.

BLIKK DOSSZIÉ mappa mappa

Ázsia Expressz

Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Blikk friss híreit a Google hírfolyamához

Neked ajánljuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, legyél képben!
blikk tablet
Nem akarsz lemaradni?
Azonnal tudni szeretnél mindenről, ami fontos? Csatlakozz, mi mindenről értesítünk, ami tényleg számít!
Miért jó ez Neked? 1. Mert képben leszel a nap legfontosabb sztorijait illetően 2. Megkapsz mindent, hogy nagyon jól szórakozz 3. Nem maradsz le a hírekről, nem szalasztod el a lényeget

A Blikk videói között megtalálható minden ami érdekelheti olvasóinkat. Legyen szó a legnagyobb A kategóriás sztárokról, a tévés showműsorok kulisszatitkairól vagy éppen a legújabb közéleti és politikai hírekről. A Blikk TV stúdiójában egymásnak adják a kilincset a legismertebb és legszórakoztatóbb vendégek és politikusok akik tabuk nélkül válaszolnak műsorvezetőink kérdéseire. Műsoraink a Blikk.hu-n és a Blikk TV YouTube-csatornáján tekinthetők meg.

Ördög Nóra Ázsia Expressz forgatás kislánya