18+

Felnőtt tartalom

Elmúlt már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

Beteges gondolat – Egy nagypapa „játszott” a fia kislányával – Döbbenetes bűnügyben döntött első fokon a bíróság Miskolcon

2023. dec 8. 12:55
Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Elsőfokú ítélet született / Illusztráció: Northfoto

Elsőfokú ítélet született / Illusztráció: Northfoto

Sötét, aljas ügyben hozott elsőfokú, tehát nem jogerős ítéletet a bíróság Miskolcon. az áldozat ismét egy kiskorú gyermek.

Nem jogerősen hét év börtönre ítélt a Miskolci Törvényszék egy férfit, aki szexuálisan közeledett a fia által nevelt kiskorú lányhoz.

A törvényszék tájékoztatása szerint a vádlott 2017 nyarától egy ingatlanban élt fiával, annak élettársával, három közös gyermekükkel, valamint fia nevelt lányával.

A férfi gyakran vigyázott a gyermekekre, a sértett kicsivel úgy játszott, hogy közben rendszeresen megfogta a combját, kezét közelítve a nemi szervéhez. A kislánytól azt kérte, hogy ő is ezt tegye.

Amikor a vádlott fia és élettársa nem volt otthon, a férfi többször is fogdosta a kiskorú lányt, akinek édességeket adott. A szexuális zaklatásra úgy derült fény, hogy a sértett elmondta barátnőjének, mi történt, aki azt elmesélte az édesanyjának.

Az ítélet nem jogerős, az ügyész fenntartott három munkanapot a jogorvoslati nyilatkozat megtételére, míg a vádlott és védője fellebbezést jelentett be - írta közleményében a sajtószóvivő.

(MTI)

BLIKK DOSSZIÉ mappa mappa

bíróság

Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Blikk friss híreit a Google hírfolyamához

Neked ajánljuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, legyél képben!
blikk tablet
Nem akarsz lemaradni?
Azonnal tudni szeretnél mindenről, ami fontos? Csatlakozz, mi mindenről értesítünk, ami tényleg számít!
Miért jó ez Neked? 1. Mert képben leszel a nap legfontosabb sztorijait illetően 2. Megkapsz mindent, hogy nagyon jól szórakozz 3. Nem maradsz le a hírekről, nem szalasztod el a lényeget
Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, hiszen a bankok ajánlatai között jelentős különbségek lehetnek. A Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja pénzintézetek ajánlatait! Egymillió forint 72 hónapra akár 15,43 százalékos THM-mel is elérhető, egy jó döntéssel a teljes futamidő alatt százezreket spórolhat.

bíróság törvényszék ítélet pedofil