szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Alekszandar Pesics azt követően nyilatkozott, hogy a Ferencváros közleménye és a Nemzeti Sport is azt állította, fegyelmi vétség miatt került ki a csapatból.

Kikerült a Ferencváros meccskeretéből a nyáron igazolt Alekszandar Pesics, aki így nem lépett pályára a Puskás Akadémia elleni mérkőzésen. A csakfoci.hu úgy értesült, hogy a csapatkapitány Dibusz Dénessel is szóváltásba került a támadó, de azt megelőzően is voltak nézeteltérései. A klub a közleményében is arról írt, hogy „Pesics fegyelmi vétséget követett el, ezért határozatlan időre kikerült a keretből”.

A válogatott szünet idején a szerb csatár hazautazott, és az Informer című szerb lap podcastjában szerepelt, ahol azt állította, hogy „nem volt semmilyen összetűzés, ez hülyeség”.

Egyáltalán nem az történt, amit megírtak velem kapcsolatban. Egy kis nézeteltérés alakult ki a Fradi kapusa és köztem egy labda miatt, de ez naponta előfordul valamennyi klub valamennyi öltözőjében, ami teljesen normális jelenség

– fogalmazott a támadó, aki elmondása szerint belefáradt abba, hogy „téves információk jelennek meg az esetről”.

A Nemzeti Sport információi szerint „nem a Dibusz Dénessel történt vita, hanem sorozatos fegyelmezetlenségek miatt száműzték a csatárt az első keretből. Dibusszal valóban volt egy szóváltása az egyik meccsen, és azután született meg a klub részéről a fent már idézett döntés. Ugyanakkor korábban sorozatosan elkövetett olyan fegyelmezetlenségeket, amik ehhez vezettek”.