Botrány

Március 26-án folytatódik Magyar Péter meghallgatása, ekkor adja át a bizonyítékokat az ügyészségnek

Varga Judit volt férjét a Schadl-Völner ügyben kérdezték, miután nyilvánosan közölte, hogy szerinte a korrupciós bűncselekményben a kormány és személyesen Rogán Antal miniszter is érintett.

2024.03.20 20:34ma.hu

Nincs más lehetősége a kormánynak, mint lemondani - ezt mondta Magyar Péter, miután négy órán át hallgatták meg tanúként a Fővárosi Nyomozó Ügyészségen. Varga Judit korábbi igazságügyi miniszter volt férjét a Schadl-Völner ügyben kérdezték, miután nyilvánosan közölte, hogy szerinte a korrupciós bűncselekményben a kormány és személyesen Rogán Antal miniszter is érintett. A kormány ezt szóbeszédnek tartja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.