Magyar Péter: „Megfizethetetlen érzés, amikor a Fidesz, a Gyurcsány család, Schadl György, a 'független ügyészség' és a propaganda közösen támadnak”

2024. márc 20. 21:19
Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Magyar Pétert tanúként hallgatták ki/Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Magyar Pétert tanúként hallgatták ki/Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Magyar Péter ismét posztolt a közösségi médiában: egy rövid üzenetet küldött szerda este a Facebook-követőinek. A politikusi babérokra törő üzletember kemény napon van túl, ugyanis ma az ügyészségen tanúként hallgatták ki.

A Blikk is megírta, hogy szerda délelőtt 10 órakor ment be, majd valamivel 14 óra után jött ki az ügyészségről Magyar Péter, akit a jövő hétre újra berendeltek: akkorra már – állítása szerint – kézzelfogható bizonyítékokkal érkezik.

(A legfrissebb hírek itt)

„Annyit mondhatok, hogy március 26-án 9 órára újra beidéztek folytatólagos tanúkihallgatásra. Völner Pál és Schadl György ügyében hallgattak most meg, mint ahogy a jövő héten is ebben a témában teszek vallomást. Akkor már hozom magammal a bizonyítékaimat is, amiket ma azért nem hoztam, mert nem tudtam, milyen ügyben kell tanúvallomást tennem. Ma is elmondtam az ügyészségnek, hogy tudomásom és bizonyítékom van arra, hogy Rogán Antal vagy az emberei belenyúltak nyomozati anyagokba és manipulálták azokat az ügyészségen” – mondta akkor Magyar Péter.

Kocsis Máté kőkeményen beleállt Magyar Péterbe: szerinte ez áll a tettei mögött

Kocsis Máté kőkeményen beleállt Magyar Péterbe: szerinte ez áll a tettei mögött

Most az üzletember egy rövid üzenetet küldött a közösségi oldalán, miután a Fidesztől Kocsis Máté állt bele a nap folyamán, később pedig Schadl György is bírálta.

Megfizethetetlen érzés, amikor a Fidesz, a Gyurcsány család, Schadl György, a 'független ügyészség' és a propaganda közösen támadnak. Ilyenkor tudja az ember, hogy jó úton jár

– írta Magyar Péter.

BLIKK DOSSZIÉ mappa mappa

Magyar Péter

Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Blikk friss híreit a Google hírfolyamához

Neked ajánljuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, legyél képben!
blikk tablet
Nem akarsz lemaradni?
Azonnal tudni szeretnél mindenről, ami fontos? Csatlakozz, mi mindenről értesítünk, ami tényleg számít!
Miért jó ez Neked? 1. Mert képben leszel a nap legfontosabb sztorijait illetően 2. Megkapsz mindent, hogy nagyon jól szórakozz 3. Nem maradsz le a hírekről, nem szalasztod el a lényeget
Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, hiszen a bankok ajánlatai között jelentős különbségek lehetnek. A Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja pénzintézetek ajánlatait! Egymillió forint 72 hónapra akár 15,43 százalékos THM-mel is elérhető, egy jó döntéssel a teljes futamidő alatt százezreket spórolhat.

Magyar Péter üzenet Propaganda Fidesz támadás Schadl György

Játssz és nyerj!