Orbán Viktor TikTok-oldalán tűnt fel Curtis

2024.03.24. 10:39
Széki Attila, vagyis Curtis állítása szerint nem szeretne politikailag állást foglalni, ennek ellenére már részt vett politikai eseményeken és politikusok társaságában is láthattuk, most pedig Orbán Viktor miniszterelnök TikTok-videójában is feltűnt.

Mint arról korábban beszámoltunk, Széki Attila, vagyis Curtis Orbán Viktor miniszterelnök és Zsigmond Barna Pál parlamenti államtitkár társaságában szurkolt a magyar válogatottnak a Puskás Arénában pénteken. A miniszterelnök a közösségi oldalán több fotóval is bejelentkezett az eseményről, az egyik képen a rapperrel látható.

Curtis, annak ellenére, hogy korábban kihangsúlyozta, nem szeretne politizálni, most Orbán Viktor TikTok-csatornáján is feltűnt.

A rövid videóban egy részletet vágtak be Majka Kölykök című, a Viasat3-on futó műsorából, melybe akkor meghívta Orbán Viktort. A műsorban egy kislány megkérdezte tőle, hogy mi a kedvenc színe, mire azt válaszolta, hogy a lila, és hogy „hamarabb volt Újpest-szurkoló, mint fideszes”.

A videó szerint Curtis beszélgetett Orbán Viktorral, megemlítve, hogy azt hallotta, a kormányfő az Újpestnek szurkol. A miniszterelnök erre azt válaszolta, hogy gyerekkorában valóban Újpest-szurkoló volt, mostanra viszont már a Puskás Akadémia sikereiért szorít.

@viktor_a_tiktokon Amikor még kissrác voltam #orbanviktor #miniszterelnok #follow #fyp #Curtis #Majka #Újpest #UTE ♬ eredeti hang - Viktor a TikTokon

A rapper a múlt hónapban több ezer követőt veszített el Instagram-oldaláról, miután kijelentésének ellentmondva – miszerint távoltartja magát a politikától – részt vett Orbán Viktor évértékelő beszédén.