szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Nagy mosolyok, még nagyobb tapsvihar.

Együtt, egymás mellett ülve nézte végig Varga Judit volt igazságügyi miniszter és Windisch László, az Állami Számvevőszék elnöke január negyedikén, amikor Bogányi Gergely zongoraművész a Zeneakadémián koncertezett – szúrta ki a Gulyáságyú Média.

Az eseményről maga Bogányi is posztolt, a portál szerint pedig a képek között akadt egy, amelyen látható egymás mellett Windisch és Varga párosa, azonban míg a bejegyzés elérhető, a szerkesztési előzményekből látszik, hogy egy képet eltávolítottak belőle. Pont azt, amelyen Varga és Windisch egymás mellett láthatóak.

A koncertet azonban a közmédia rögzítette, ezen a felvételen pedig látható a páros. Ezeket a részeket a Gulyáságyú Média egy felvételre vágta:

Varga Judit és új párja, Windisch László a Zenekadémián

Cikkünk a témában: https://gulyasagyumedia.hu/?p=15149 Kérjük, támogassa a Gulyáságyú Média működését, támogassa a még megmaradt magyar független, minőségi újságírást: http://donably.com/gulyasagyumedia PayPal-támogatás: http://paypal.me/gulyasagyu Irakozzon fel YouTube-csatornánkra: https://www.youtube.com/@gulyasagyumedia?sub_confirmation=1 A Gulyáságyú podcast a Spotify-on: http://sptfy.com/gulyasagyupodcast, az Apple Podcasts-on: http://apple.co/44ALR1h és a TuneIn-en: http://tunein.com/radio/Gulyasagyu-p3702479 🎙️ http://facebook.com/gulyasbalazsoldal http://instagram.com/balazsgulyas http://twitter.com/balazsgulyas Hírportál: http://gulyasagyumedia.hu

Vargát és Windischt a kegyelmi botrány után fotózta le először kéz a kézben a 444 egyik olvasója.

A koncerten amúgy ott volt Orbán Viktor és Orbán Ráhel is.