Magyar Péter üzent Varga Juditnak: Szerintem ne félj

DNAND20230107005
2024.03.26. 11:11
Magyar Péter, a Diákhitel Központ volt igazgatója tagadja, hogy bántalmazta volna Varga Juditot. Közösségi oldalán azt üzente a volt igazságügyi miniszternek, hogy ne féljen, mert az igazság felszabadít.

„A volt feleségem a hangfelvételen elhangzott, a jogállamot alapjaiban megrengető, állításairól elterelendő a figyelmet kirakta a Rogán Antal által előre megírt hazugsággyűjteményt az ügyészségi meghallgatásomra időzítve” – írja Magyar Péter arra a bejegyzésre reagálva, amelyet a volt igazságügyi miniszter, Varga Judit tett közzé közösségi oldalán, miután volt férje megosztotta a hangfelvételt, amelyet már több mint egy hete, első ügyészségi meghallgatása után bejelentett. Magyar kategorikusan tagadja, hogy bántalmazta volna Varga Juditot.  

Az ebben leírtak természetesen nem igazak, nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazásnak minősülnek. Nem, Judit, te nem azért mondtad ezeket, mert ezt akartam volna hallani, hanem azért, mert te is tudtad, hogy a maffiának dolgozol. Mint ahogy most is tudod, és nem mersz velük szembemenni. Szerintem ne félj, az igazság felszabadít. Egy ország állna mögéd

– tette hozzá Magyar Péter a bejegyzésben, amelyet érdekes módon az ügyészségi meghallgatásának ideje alatt tett közzé közösségi oldalán. 

Bántalmazásáról írt a volt igazságügyi miniszter

Varga Judit arról írt bejegyzésében, hogy a hangfelvétel készítésének idejére jól emlékszik, mert bőven akadt verbális és fizikai erőszak. Ezt követően egy januári esetről írt, amikor a volt igazságügyi miniszter hajnalban arra kelt, hogy Magyar Péter „őrjöngve, erősen ittas hanghordozással, válogatott szidalmakkal ostorozta, hogy hogy képzelem, hogy lejáratom a barátai előtt, mert nem tudott telefonon elérni”.

Üvöltözés és szidalmazás közben sorban lerángatta az ágytámla tetején lévő könyveket, és a hátamhoz vágta őket. A könyvek egy része átesett rajtam, és mellettem, a földön landolt. Jól emlékszem, mert másnap reggel én raktam rendet. Aztán levette a nadrágját, és az övvel együtt azt is hozzám vágta. Éreztem a csatot, ahogy a hátamat megüti. Egyre kisebbre próbáltam összekuporodni, és vártam a következő ütést, féltem, nehogy a gerincemet találja el, de nem mertem megmozdulni. Közben magamban egy szép dallamra gondoltam, hogy minél előbb vége legyen ennek a jelenetnek. Mert rutinom volt ebben bőven. A hallgatásom bejött, egyszer vége lett, kiment a nappaliba, és lefeküdt a kanapéra, ahol végül elaludt. Borzasztó érzés volt. De már akkor nem érdekelt. Akkor már régen elhatároztam, hogy elválok tőle

– részletezte Varga Judit.

A Magyar Péter által megosztott hangfelvétel leiratát ide kattintva olvashatja el

Az egykori igazságügyi miniszter úgy folytatta, hogy ezt követően jelentette be Magyar Péternek válási szándékát, aki „a tőle megszokott módon könyörgött és fogadkozott, ahogy az elmúlt 16 év során annyiszor tette”.

(Borítókép: Varga Judit és Magyar Péter 2023. január 7-én. Fotó: Veres Nándor / MTI)

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport