Emlékszik még az Agymenők űrmérnökére, Howard Wolowitzra? Így folytatódott az élete a sorozat után

2023. dec 9. 10:32
Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
43. születésnapját az Agymenők sztárja, Simon Helberg / Fotó: Northfoto

43. születésnapját ünnepli az Agymenők sztárja, Simon Helberg / Fotó: Northfoto

Ma ünnepli 43. születésnapját az Agymenők szupersztárja, Simon Helberg, aki a tudósok életét bemutató vígjáték epizódjaiban, az anyakomplexusos, nagydumás, de mégis félénk Howard Wolowitzot alakította. Megnéztük, hogy alakult az élete a sorozat záróepizódjai után.

A rendkívül különleges elmével, de annál kevesebb szociális intelligenciával megáldott főszereplő, Sheldon Cooper és barátai (Leonard Hofstadter, Howard Wolowitz, Rajesh Koothrappali és Penny) életét összesen 12 évadon keresztül követhettük az Agymenők című sorozatban, ami sokaknak a nagy kedvencévé vált. Azonban a nagy sikerű produkció már négy éve, 2019-ben véget ért, így utánajártunk, hogy boldogult azóta a való életben a szülinapos Simon Helberg.

Bár Helberg neve valószínűleg örökre összefonódott a balfék, de annál szerethetőbb Howard Wolowitz karakterével, számos más filmben is játszott a sorozat befejezése után. Tavaly például két filmben is láthattuk őt: As They Made Us című vígjátékban és a romantikus sci-fiben, a Space Oddityben. 2021-ben pedig az Annette című romantikus musicalben alakította a séf szerepét. Bár ezek a filmek közel sem váltak annyira ismertté, mint a sorozat, azt nem mondhatjuk, hogy az Agymenők óta teljesen lemondott volna a színészkedésről.

Helberg a francia Marion Cotillard színésznővel, és a film rendzeőjével a Annette című vörösszőnyeges eseményen 2021-ben / Fotó: Northfoto

Helberg a francia Marion Cotillard színésznővel és a film rendezőjével, Leos Caraxszal az Annette című film vörös szőnyeges eseményen 2021-ben / Fotó: Northfoto

Ami pedig a szerelmet illeti

A sorozatban hiába szerette volna magát nőcsábászként mutatni, sokáig nem volt szerencséje a nőkkel, de végül a produkcióban is megtalálta a párját, Bernadette karakterében, ahogy a való életben is. 2007-ben vette el szerelmét, vagyis már 16 éve házasok a szintén színészként tevékenykedő Jocelyn Towne-nel. Pont ebben az évben indult az Agymenők első évada, így mondhatni abban az évben fenekestül felfordult a színész élete.

Bár már régóta házasok, gyerekeik nem születtek az együtt töltött évek során.

Simon Helberg és felesége Jocelyn Towne, aki színésznőként és producerként is dolgozik / Fotó: Northfoto

Simon Helberg és felesége, Jocelyn Towne, aki színésznőként és producerként is dolgozik / Fotó: Northfoto

A sorozaton kívül Helberg egészen másképp néz ki: a gombafrizurától elköszönt, és ma már állig érő loknis fürtjei vannak, valamint férfias borostája. A karakteréhez ragadt színes garbóit is hátrahagyta, elegáns öltözékben látható a legtöbb róla készült fotón.

Simon Helberg a való életben sokkal sármosabb, mint az Agymenők gépészmérnökének szerepében / Fotó: Northfoto

Simon Helberg a való életben sokkal sármosabb, mint az Agymenők gépészmérnökének szerepében / Fotó: Northfoto

Bár az utóbbi két évben nem sok anyag látott napvilágot Helbergről, úgy tűnik, a színész azóta is nagyon jól él az ikonikus sorozatból szerzett bevétellel. 2023-ban például amikor árulni kezdte gyönyörű Los Angeles-i otthonát, bepillantást nyerhettünk a fényűző paradicsomba, ahol addig feleségével élt. A villát több mint 3 milliárd forintnyi összegért hirdették, így pénzben biztosan nem szenvednek hiányt.

BLIKK DOSSZIÉ mappa mappa

Agymenők

Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Blikk friss híreit a Google hírfolyamához

Neked ajánljuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, legyél képben!
blikk tablet
Nem akarsz lemaradni?
Azonnal tudni szeretnél mindenről, ami fontos? Csatlakozz, mi mindenről értesítünk, ami tényleg számít!
Miért jó ez Neked? 1. Mert képben leszel a nap legfontosabb sztorijait illetően 2. Megkapsz mindent, hogy nagyon jól szórakozz 3. Nem maradsz le a hírekről, nem szalasztod el a lényeget

A Blikk videói között megtalálható minden ami érdekelheti olvasóinkat. Legyen szó a legnagyobb A kategóriás sztárokról, a tévés showműsorok kulisszatitkairól vagy éppen a legújabb közéleti és politikai hírekről. A Blikk TV stúdiójában egymásnak adják a kilincset a legismertebb és legszórakoztatóbb vendégek és politikusok akik tabuk nélkül válaszolnak műsorvezetőink kérdéseire. Műsoraink a Blikk.hu-n és a Blikk TV YouTube-csatornáján tekinthetők meg.

Simon Helberg Agymenők születésnap mi lett vele? filmklikk