Dallos Bogi és Puskás Peti kisfia sportmelegítőben extra cuki: Ábel összeöltözött a szüleivel

Puskás Peti és Dallos Bogi melegítős kisfia tüneményes. Eláruljuk, Ábel miért viselt sportos szerkót a szüleivel együtt.

Dallos Bogi és Puskás Peti kisfia melegítőben
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Valószínűleg sokan egyetértenek abban, hogy nincs annál aranyosabb, mint mikor a szülők összeöltöznek a gyerkőceikkel. Tündéri a kisbabákat a felnőttek mini másainak látni - Puskás Peti és Dallos Bogi hat hónapos kisfia esetében is kiakadt a cukiságmérő.

Utóbbi töltött fel egy olyan friss képet, amelyen feleségével és gyermekükkel látható. A Magyar Színész Válogatottról posztolt, melynek egy éve ő a csapatkapitánya.

Puskás Peti és Dallos Bogi fia melegítőben

A sportos témához illően mindhárman sportmelegítőt viseltek a fotó készültekor: Puskás Peti sárga mezben, Dallos Bogi rózsaszín, Ábel sötétkék mackófelsőben volt. 

A kicsi arca ugyan nem látszott teljesen, oldalról fotózták édesapja karjában, de még így is kivehető volt, hogy mosolygott, amikor anyukája odahajolt hozzá. 

A felvételt egyébként a válogatottal közösen posztolta ki az Instagramra. A bejegyzésben elárulta, nagyon örül annak, hogy egyre több fiatal színész csatlakozik a csapathoz, így annak összetétele teljesen vegyes lett az életkorokat tekintve.

Puskás Peti 2023 óta csapatkapitánya a válogatottnak, a stafétát Nemcsák Károly adta át neki, aki 1994 óta játszott ezen a poszton.

Rúzsa Magdi kislánya göndör fürtös, cserfes gyerek: „Lujzika fényévekre van a fiúktól”

Az énekesnő ikrei mind a hárman nagyon más személyiségek.

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Cover-fotó: RTL/Celebrandi

Ezt is szeretjük