szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A HVG Címlapsztori című beszélgetés-sorozatának a következő eseménye április 10-én a világban zajló változásokat igyekszik megfejteni. A két meghívott vendég ezúttal Dr. Rácz András és Ugrósdy Márton lesz.

Elindult Címlapsztori című sorozatunk, amelyben a HVG szerkesztői és vendégeik beszélgetnek világról, gazdaságról, közéletről, közérzetről, jövőről és kultúráról, kéthetente az Eötvös10 Művelődési Házban. A soron következő esemény két vendége Dr. Rácz András, a Német Külpolitikai Társaság (DGAP) vezető szakértője és Ugrósdy Márton, a Miniszterelnöki Kabinetiroda helyettes államtitkára lesz, velük fog beszélgetni Nagy Iván Zsolt, a hvg.hu felelős szerkesztője a körülöttünk zajló változások hatásáról a világra és Magyarországra.

Az előadás során áttekintik a geopolitikai, gazdasági és társadalmi folyamatokat, valamint azok lehetséges következményeit Magyarország szempontjából.

További részletek:

Mekkorát fordul a világ 2024-ben?

Mi uralja a címlapokat 2024-ben? Beszélgetések a HVG szerkesztőivel és vendégeikkel világról, gazdaságról, közéletről, közérzetről, jövőről és kultúráról, kéthetente az Eötvös10 Művelődési Házban. Mi köszön vissza a címlapokról 2024-ben? A világ országainak több mint felében tartanak választásokat az idén, de nagy kérdés, hogy vajon a több választás automatikusan több demokráciát, jólétet, biztonságot jelent-e, vagy épp ellenkezőleg, több illiberalizmust, korrupciót, toxikus megosztottságot?