Szijjártó Péter a legmenőbb magyar sporteszközzel érkezett a NATO-szülinapra – fotók

2024. ápr 4. 18:17
Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Szijjártó Péter egy Teqball-asztal érkezett a NATO 75. születésnapjára / Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Szijjártó Péter egy teqballasztallal érkezett a NATO 75. születésnapjára / Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter teqballasztalt adott át a NATO részére az észak-atlanti szövetség alapításának 75. évfordulója alkalmából csütörtökön Brüsszelben.

A Külgazdasági és Külügyminisztérium közleménye szerint a tárcavezető az átadást követően emlékeztetett arra, hogy ma van a világtörténelem legsikeresebb és legerősebb védelmi szövetségének születésnapja, márpedig ilyenkor nem illik üres kézzel érkezni.

Beszédében kiemelte, hogy valódi magyar innovációról van szó, amely azon az őrült, de egyedi ötleten alapul, hogy meggörbítettek egy pingpongasztalt, ezáltal új sportágat teremtettek.

Elmondta, hogy bárki, aki látott már teqballmérkőzést, valószínűleg egyetért azzal, hogy rendkívüli módon szórakoztató a játék, amelyhez különleges képességekre van szükség, amiket ez a játék tovább is fejleszt.

Szijjártó Péter szavai szerint ezért nem is véletlen, hogy világszerte az élvonalbeli futballcsapatok egyre gyakrabban használnak teqballasztalt készségfejlesztésre.

Hangsúlyozta: a világ jelenleg nem a legjobb időszakát éli, és különösképpen igaz ez a biztonsági szervezetekben dolgozók számára.

A jelenleg zajló háború a mindennapi életünket mérgezi, épp ezért ki vagyunk éhezve a jó hírekre, az örömre és a szórakozásra, és a teqball mindezt egyértelműen megadja

– jelentette ki. Végezetül azt kívánta a NATO minden dolgozója számára, hogy leljék nagy örömüket a játékban, amely talán a feszültség oldására is alkalmas lehet.

(MTI)

BLIKK DOSSZIÉ mappa mappa

Szijjártó Péter

Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Blikk friss híreit a Google hírfolyamához

Neked ajánljuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, legyél képben!
blikk tablet
Nem akarsz lemaradni?
Azonnal tudni szeretnél mindenről, ami fontos? Csatlakozz, mi mindenről értesítünk, ami tényleg számít!
Miért jó ez Neked? 1. Mert képben leszel a nap legfontosabb sztorijait illetően 2. Megkapsz mindent, hogy nagyon jól szórakozz 3. Nem maradsz le a hírekről, nem szalasztod el a lényeget
Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, hiszen a bankok ajánlatai között jelentős különbségek lehetnek. A Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja pénzintézetek ajánlatait! Egymillió forint 72 hónapra akár 15,43 százalékos THM-mel is elérhető, egy jó döntéssel a teljes futamidő alatt százezreket spórolhat.

Szijjártó Péter Teqball NATO

Játssz és nyerj!