A Gyűrűk Ura Csavardi Samujának lánya vörös hajú szépség: a 27 éves Ali apja nyomdokaiba lépett

Sean Astin legidősebb lánya, Ali Astin gyönyörű felnőtt nő, aki a színészetben látja a jövőjét.

Sean Astin lánya
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sean Astin 30 éves volt, amikor megkapta Csavardi Samu szerepét a Gyűrűk Ura-filmekben, a karaktert 2001 és 2003 között játszhatta el. Sokaknak ismerős lehet Adam Sandler filmjeiből is, Az 50 első randiban és a Távkapcsban is benne volt. A Stranger Things második és harmadik évadában pedig Bob Newby bőrébe bújt. 

A színész 1992-ben vette feleségül élete szerelmét, Christine Harrell-t, akitől három lánya született. A legidősebb, Alexandra, becenevén Ali 1996-ban, Elizabeth 2002-ben, Isabella pedig 2005-ben jött a világra. 

Sean Astin lánya

Sean Astin legidősebb gyermekéről, Alexandráról hamar kiderült, hogy az apjára ütött, ugyanis már nagyon fiatalon színészkedni kezdett. 2003-ban egy rövidke jelenet erejéig ő játszhatta el édesapja karakterének, Csavardi Samunak a lányát, Elanort. 

 Ali a diploma megszerzése után kisebb szerepeket kapott, 2017-ben például feltűnt a Bad Kids of Crestview Academy című filmben, illetve az Apocalypse Society-ben. 2021-ben a Morning Show című sorozat egyik epizódjába válogatták be. 

Képes összeállításunkból jobban megismerheted Sean Astin legidősebb gyermekét, a színészi babérokra törő Ali Astint.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover: Profimedia

Ezt is szeretjük