Gulyás Gergely titokzatosan zárta a mai Kormányinfót: „Nagyon hálásak lesznek nekem” – De ki és miért?

2024. ápr 11. 14:10
Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Gulyás Gergely meglehetősen homályos kijelentést tett a kormányinfón / Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Gulyás Gergely meglehetősen homályos kijelentést tett a Kormányinfón / Fotó: MTI/Balogh Zoltán

A mai Kormányinfó vége felé Gulyás Gergelyt arról kérdezték, hogy megingott-e benne, Orbán Viktor bizalma, hiszen a kancelláriaminiszter évtizedeken át ápolt szoros barátságot Magyar Péterrel. Gulyás Gergely olyan választ adott, amit egyelőre nem igazán tudunk hová tenni.

Az ATV munkatársa kérdezte a minisztert:

A miniszterelnök úrral beszéltek-e erről az ügyről vagy az egész Magyar Péter-jelenségről? Évtizedek óta barátja volt. És miniszterelnök úr bizalma változott-e?

„Nem láttam jelét ennek. Most nem szeretnék elemzői pozícióba kerülni, de én úgy gondolom, hogy ami most történik, ahhoz nekem nincs közöm. Ha mégis, akkor még nagyon hálásak lesznek nekem. (...) Jól jegyezze meg mindenki.”

Hálásak? Miért?

„Nagyon. Mondom még egyszer, ami ebben az esetben történt, ahhoz nekem nincs közöm. De ha mégis van, akkor még nagyon hálásak lesznek nekem.”

A 444 által lejegyzett párbeszédet olvasva pontosan nem lehet tudni, hogy ki lesz hálás Gulyás Gergelynek, ráadásul „nagyon”, akkor, ha van köze Magyar Péterhez, vagy ahhoz, amit csinál, ám mindenesetre érdekes, hogy mennyire hangsúlyozta, hogy hálásak lesznek neki. Lehet mindez később értelmet nyer, addig azonban csak a találgatás marad.

BLIKK DOSSZIÉ mappa mappa

Gulyás Gergely

Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Blikk friss híreit a Google hírfolyamához

Neked ajánljuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, legyél képben!
blikk tablet
Nem akarsz lemaradni?
Azonnal tudni szeretnél mindenről, ami fontos? Csatlakozz, mi mindenről értesítünk, ami tényleg számít!
Miért jó ez Neked? 1. Mert képben leszel a nap legfontosabb sztorijait illetően 2. Megkapsz mindent, hogy nagyon jól szórakozz 3. Nem maradsz le a hírekről, nem szalasztod el a lényeget
Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, hiszen a bankok ajánlatai között jelentős különbségek lehetnek. A Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja pénzintézetek ajánlatait! Egymillió forint 72 hónapra akár 15,43 százalékos THM-mel is elérhető, egy jó döntéssel a teljes futamidő alatt százezreket spórolhat.

gulyás gergely kormányinfo Magyar Péter

Játssz és nyerj!