Kik állnak a TISZA Párt mögött? Magyar Péter lerántotta a leplet!

2024. ápr 14. 10:23
Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Fotó:Pozsonyi Zita

Magyar Péter kiosztotta Toroczkai Lászlót / Fotó: Pozsonyi Zita

Magyar Péter immár a TISZA Párt alelnökeként adott csípős választ Toroczkai László (Mi Hazánk) feltevéseire, mely szerint a Fidesz vagy Csányi Sándor, vagy amerikai háttérhatalom áll a politikus mögött. Kiderült az is, kik támogatják mozgalmát.

Toroczkai László tegnapi YouTube-videójában valótlanságoktól hemzsegő mesedélutánt tartott arról, hogy kik állnak mögöttem – Magyar Péter így reagált Toroczkai László "Megmutatjuk, hogy kik állnak valójában Magyar Péter mögött" című videójára szombaton.

„A Fidesz jobboldali szatelitpártjának, a Mi Hazánk elnökének hazugságoktól hemzsegő konteóját még egy alusisakos Pataky Attila is megirigyelné” - kezd bele az újdonsült politikus válaszába, majd így folytatja:

"(Toroczkai) 3 konteót tárt a követői elé:

a) Magyar Péter mögött a Fidesz áll

b) Magyar Péter mögött Csányi Sándor áll

c) Magyar Péter mögött az amerikai háttérhatalom áll

Nos el kell, hogy keserítsem, Magyar Péter, valamint a Talpra Magyarok Közössége és TISZA Párt mögött nem a fentiek állnak, hanem napról napra egyre több magyar honfitársunk, önkéntesek, segítők, aktivisták, szimpatizánsok tízezrei.

Azok után, hogy a Fidesz és a propagandája közpénz milliárdokat költ a lejáratásomra, nem kímélve a gyermekeimet, a családomat és a barátaimat se, nem gondolom, hogy bárki ép ésszel gondolhatná, hogy a Fidesz áll mögöttem.

Csányi Sándorral életemben talán háromszor találkoztam üzleti vacsorákon, 5-10 mondatnál többet nem beszéltünk. És egyébként sem hiszem, hogy kockáztatná a helyzetét azzal, hogy beáll a teljes hatalmi elittel folytatott harcunk mögé.

Toroczkai László videójában a harmadik “megoldás” mellett teszi le a voksát, ami szerint én az amerikai háttérhatalom és oltáslobbi embere vagyok. Ennek bizonyítására valami egészen vicces és egyben szánalmas konteót adott elő a videóban. Egyébként szembetűnő, hogy ezzel is a Fidesz hazugságait próbálja erősíteni, hiszen a kormánypropaganda harsog mindenféle guruló dollárokról.

Nos, tisztázzuk, soha nem találkoztam semmilyen amerikai tisztviselővel, vagy az USA-hoz köthető semmilyen üzletemberrel. Semmilyen támogatást nem fogadtam/fogadtunk és nem is fogunk elfogadni az Egyesült Államokhoz köthető forrásokból.

Magyar arra is kiért, miért hiteltelenek szerinte Toroczkai állításai:

"Toroczkai elnök úr helyében hazug konteók helyett inkább arról tájékoztatnám a Mi Hazánk szimpatizánsait, hogy még mindig heti szinten egyeztetnek-e a Fidesszel, még mindig Dúró Dóra tartja-e a kapcsolatot Kocsis Mátéval, és előfordulhat-e, hogy egyes képviselőik rajta vannak a Fidesz fizetési listáján. És akkor az orosz befolyásról ne is beszéljünk…” – zárta bejegyzését Magyar.

BLIKK DOSSZIÉ mappa mappa

Magyar Péter

Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Blikk friss híreit a Google hírfolyamához

Neked ajánljuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, legyél képben!
blikk tablet
Nem akarsz lemaradni?
Azonnal tudni szeretnél mindenről, ami fontos? Csatlakozz, mi mindenről értesítünk, ami tényleg számít!
Miért jó ez Neked? 1. Mert képben leszel a nap legfontosabb sztorijait illetően 2. Megkapsz mindent, hogy nagyon jól szórakozz 3. Nem maradsz le a hírekről, nem szalasztod el a lényeget
Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, hiszen a bankok ajánlatai között jelentős különbségek lehetnek. A Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja pénzintézetek ajánlatait! Egymillió forint 72 hónapra akár 15,43 százalékos THM-mel is elérhető, egy jó döntéssel a teljes futamidő alatt százezreket spórolhat.

Magyar Péter Párt támogatás Toroczkai László

Játssz és nyerj!