Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Olyan szintű változást ért el a nőnél, hogy alig akart hinni a szemének.

    Jákob Zoltán időről időre bebizonyítja, mennyire szeret segíteni az embereknek. Nem csupán a rászorulóknak nyújt segítő kezet, hanem egy műsor keretein belül olyan nőknek is, akik valamilyen okból esetleg nem érzik magukat szépnek, vagy nincs önbizalmuk. Utóbbit a legújabb műsorában, a Szépség Guruban teszi.

    A YouTube-on futó műsor legújabb részében Margarétát ismerhetjük meg, aki 19 éves korában egy autóbalesetet követően nagyon zárkózott lett. Ez mostanra, háromgyermekes édesanya létére sem változott. A 46 éves nő azt mondja: kinézetével egyáltalán nincs megelégedve, s ezt is okolja azért, amiért nem jár sikerrel az állásinterjúkon.

    Amikor Jákob Zoltán megkérdezte tőle, mit szeret magán, a nő csak annyit felelt: „Semmit.” Szemei azonban teljesen elkápráztatták a Crystal Nails tulajdonosát, aki csapatával mindent igyekezett megtenni annak érdekében, hogy növeljék Margaréta önbizalmát. 

    Nemrégiben egyébként Jákob Zoltán is sorsfordító dologra vállalkozott: egy svájci klinika „fiatalító” kezelésén járt, hogy az alapos diagnosztikát követően a lehető legtudatosabban élhessen ő is.

  • Megyeri Csilla rendkívül büszke arra, hogy hét év után újra műsorvezetőként dolgozhat, a ValóVilág12 háziasszonyaként láthatják a nézők. A tévés ennek apropójából vendégeskedett a Palikék Világa podcastjében, az Ilyen az élet című műsorban, melyben az évekkel ezelőtti, botrányos felkonferálásáról is szó esett, melyet elmondása szerint azóta sem tudott feldolgozni teljesen. Mint ismert, Megyerit rengeteg támadás érte, amiért az Alföld Televíziónál az egyik konferálásakor bazári majmoknak és rusnyának nevezte nőtársait.

    „Öniróniám van, most már elnevetem, mert nyilván én akkor nagyon megedződtem. Nagyon sokan bántottak. [...] Csak, ugye, azt nem értettem sokáig, hogy miért én kapom ezt, aki soha senkinek nem árt” – mondta az influenszer, hozzátéve, a rossz összevágás tette botrányossá szavait, hiszen egy fontos dolog kimaradt a szövegből.

    Palik László emiatt mondta el neki, miért nem jó, hogy ebben a helyzetben áldozatként viselkedik.

    „Már eljutottál valószínűleg arra a szintre, hogy aki kimegy a napra, az nem lepődik meg, ha megbarnul. [...]

    Nem állt ott valaki egy Kalasnyikovval, és kergetett a kamera elé, hanem te magad mondtad el. Elvégeztél egy főiskolát, ebben a szakirányban. Te akartál szerepelni, ezt is te magad mondtad ki, és ez így tisztességes. Nagyságrendileg 40 éve űzöm ezt a mesterséget. Az mennyire lenne hiteles, ha belenéznék mélyen a kamerába, és azt mondanám: nem tudom, hogy kerültem ide, valójában nem tudom, de olyan zavarban vagyok. Valljuk be, semennyire.

    Mondtál egy nagyon érdekes szót, ami szerintem ennek a mesterségnek az egyik legfontosabb szava, az önirónia. Emberek vagyunk, hibázunk, csúnyák vagyunk, buták vagyunk, okosak vagyunk, sírunk, nevetünk, funkcionálunk. Ha ülnél a kezeden, és nem gesztikulálnál az nem te vagy” – magyarázta Palik, utalva az egyik dologra, amit Megyeri elmondott azon dolgok kapcsán, amit nem szeret magán.

  • Még egy indok, amiért drukkolhatunk a magyar csapatnak.

    Már csak kevesebb mint egy hónap, és elstartol a 2024-es labdarúgó Európa-bajnokság Németországban, ahol a magyar válogatott góljaiért is szoríthatunk.

    A június 14-én kezdődő torna kapcsán most nagy vállalást tett a hazai csapat trénere, Marco Rossi, aki nagyon reméli, sikerül továbbjutnunk a csoportból – ha pedig ez valóban így alakul, a MOL kampánya keretében biciklire pattan és körbetekeri a Balatont.

    Szavai gyorsan eljutottak Szoboszlai Dominik csapatkapitányhoz is, aki egy ehhez fűzött kommentben emelte a tétet:

    Akkor viszont mindenki megy!

    – jelentette ki a fiatal focista.

    Ha tehát szívesen megnéznénk a válogatottat nem csak a pályán, de a magyar tenger körül bringázni is, duplán érdemes szurkolni nekik Németország, Skócia és Svájc ellen!

  • Geszti Péter műsorában vallott aggodalmairól.

    Schell Judit az Adom a napom! legutóbbi adásában osztotta meg országgal-világgal, többször is gondolt már arra, hogy otthagyja a színészi karrierjét. 

    Folyamatosan, persze, már sok évvel ezelőtt is

    – válaszolta Schell az ezt firtató kérdésre, majd így folytatta:

    „Először talán, amikor egyéves volt Boldi, akkor akartam elmenni külföldre egy évre kiszakadni. Akkor nem sikerült,  és aztán eltelt még egy pár év, a Thália előtt, a Nemzeti végén, és úgy gondoltam, hogy lehet, hogy valami másba kellene belekezdeni.”

    Az 51 éves színésznőben már korábban is megfogalmazódott a gondolat, jó lenne, ha nem csak egy dologhoz értene, ez pedig a koronavírus időszaka alatt még hangsúlyosabb téma lett az életében.

    „A covidnál aztán ki is derült a mi szakmánknál is, hogy ez nem minden esetben tud működni, van a helyzet, amikor jól jött volna egy másik láb sokaknak. (...) Volt bennem sokszor, hogy mi máshoz értenék, és aztán rájöttem, hogy semmihez gyakorlatilag... Aki engem megkeres fiatal, mindenkinek az az első mondatom, hogy nagyon jó (a színészet), de legyen még egy másik szakmád. Ma már egyre inkább kiszámíthatatlan ez a szakma is" – magyarázta Schell, aki elvégzett egy coachképzést, legújabb hobbija pedig az ékszerkészítés lett.