Kommentár – Nincs focistafeleség szilikon és hitelkártya nélkül?

2024. ápr 24. 18:08
Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Blikk-kommentár

Blikk-kommentár

Vegyél egy átlagosnál kicsit jobban kinéző fiatal lányt. Pumpálj bele szili­kont, legyen bögyös, töltsd fel a száját. Az se baj, ha kicsit butuska, de fontos, hogy találja fel magát a közösségi oldalakon és az ágyban, a házimunkához viszont nem kell értenie. Tegyen becsmérlő megjegyzéseket másokra, főleg a ducibb focistafeleségekre, de akkor se jöjjön zavarba, ha a pasija pénzét haszontalan cuccokra kell költenie. Nagyon sok internetes hozzászóló szerint körülbelül ilyen egy tipikus cicababa egy labdarúgó oldalán... és még kell hozzá egy korlátlan keretű hitelkártya.

Ezzel szemben az igazi focistafeleség örül a pasija góljainak, ápolja, ha megsérül, sajnálja és vigasztalja, ha orra bukik vagy potyagólt kap, amiért egy ország szidja. Akkor is biztosítja az otthon melegét, óvja a gyerekeket, ha a párja hetekre edzőtáborba vonul. Ha pedig az ura abbahagyja a futballt, és már nem dőlnek a kilómilliók, nem hagyja faképnél, akkor is mellette áll.

Aki az első változatot választja, számítson rá, néhány hónap vagy év alatt „lejár a szavatossága”, az érvényessége, mint egy hitelkártyának. Márpedig, ahogy a futballistakarrierben, úgy az életben sem csak rövid távra tervez az, akinek van egy csöppnyi esze.

Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Blikk friss híreit a Google hírfolyamához

Neked ajánljuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, legyél képben!
blikk tablet
Nem akarsz lemaradni?
Azonnal tudni szeretnél mindenről, ami fontos? Csatlakozz, mi mindenről értesítünk, ami tényleg számít!
Miért jó ez Neked? 1. Mert képben leszel a nap legfontosabb sztorijait illetően 2. Megkapsz mindent, hogy nagyon jól szórakozz 3. Nem maradsz le a hírekről, nem szalasztod el a lényeget
Rajongsz a sportokért? Mi is!

Exkluzív hírekkel, naprakész eredményekkel és izgalmas szurkolói tartalmakkal várunk, hogy mindig képben legyél kedvenceidről! www.sportal.hu - Együtt a lelátón!

Labdarúgás angol labdarúgó-válogatott focista feleség kommentár

Játssz és nyerj!