Elképesztő óceánjárón lehet majd utazni a Karib-tengeren

Norwegian Cruise Line, ncl, press release, norwegian aqua, hajó, óceánjáró, luxushajó
Vágólapra másolva!
Egy európai cég 2025-ben vadonatúj sétahajót indít, a világ első tengeri hibrid hullámvasútjával és vízicsúszdájával.
Vágólapra másolva!

A Norwegian Aqua a Norwegian Cruise Line legújabb szenzációja. Az utasok mától már helyet is foglalhatnak a hajó első útjára.

Egyebek mellett azért is lesz akkora durranás, mert

a világ első hibrid hullámvasútjának és vízicsúszdájának is otthont ad majd.

Az Aqua Slidecoaster két csúszdával rendelkezik majd, és a hajó három emeletét fogja átszelni egy sor kanyarral. A hajó további elemei közé tartozik a The Drop - egy 10 emeletes szabadeséses csúszda, valamint a Stadium nevű játéktér is.

A Norwegian Aqua Forrás: ncl/ Norwegian Cruise Line

A Norwegian Aqua 3751 utas befogadására lesz képes a különböző szobákban és lakosztályokban. A luxuslakosztályok két emeleten lesznek, és olyan funkciókkal rendelkeznek majd, mint a nappali, étkező, három fürdőszoba, erkély és padlótól a mennyezetig érő ablakok.

Az óceánjáró a tervek szerint 2025 áprilisában indul Floridából, és hétnapos karibi körutazásra viszi majd az utasokat.

A körutazások várhatóan számos egzotikus úti célt érintenek majd, többek között Puerto Platát a Dominikai Köztársaságban, Tortolát a Brit Virgin-szigeteken, St. Thomast az Amerikai Virgin-szigeteken, valamint a hajótársaság saját magánszigetét a Bahamákon.

A gigacsúszda Forrás: ncl/ Norwegian Cruise Line

Lesz egy sor stúdiószoba (Studio Stateroom) is, amelyeket az egyedül utazók számára terveztek. Az interaktív LED padlós új Glow Court digitális sportkomplexum nappal különféle interaktív tevékenységek tere lesz, a későbbi órákban pedig éjszakai klubhelyiséggé alakul át.

A hajó kihagyhatatlan eleme lesz egy végtelenített medence napozóágyakkal, valamint egy csak felnőtteknek fenntartott strandklub.

A napozóterasz Forrás: ncl/ Norwegian Cruise Line

A hajón lesz egy szabadtéri sétány, amely az egész hajót körbeöleli, valamint egy Oceanwalk nevű üveghíd. Az Infinity Beachen az utasok több, a hajó mindkét oldalára néző medencében lubickolhatnak majd.

A hálófülke Forrás: ncl/ Norwegian Cruise Line

Az Origo nemrég megírta, hogy egy férfi megvett egy utasszállító hajót, és most annak múzeummá való átalakításán fáradozik.

Forrás:Sun Online