A játék folytatódik: a véres franchise nem áll le, jön a Fűrész 11

2023. dec 12. 16:25
Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Jövőre már tízéves lesz az első Fűrész-mozi / Fotó: Fórum Hungary

Már érkezik is a Fűrész 11. része / Fotó: Fórum Hungary

A bejelentés szerint 2024 szeptemberében már meg is nézhetjük a népszerű horrorfilm-sorozat következő etapját.

Úgy tűnik, a Lionsgate még egyelőre nem szeretné abbahagyni a halálos játszadozást: a filmstúdió ugyanis hétfő délután arról számolt be, hogy a Fűrész 10. részének megjelenését követően mindössze tizenegy hónappal tervezik megjelentetni a véres franchise folytatását.

Tud-e még meglepetést okozni a 20 éve halálos csapdákkal hentelő John Kramer? Megnéztük az új Fűrészt

Tud-e még meglepetést okozni a 20 éve halálos csapdákkal hentelő John Kramer? Megnéztük az új Fűrészt

A projektet egy Instagramon megosztott bejegyzésben egy fotóval is megerősítették, amin római számok láthatók egy rémisztő Fűrészes háttéren, és 2024. szeptember 27-ei megjelenést jeleznek. A poszthoz a készítők egy egyszerű, de nagyszerű szöveget is csatoltak ehhez, melyben azt írták:

A játék folytatódik.

A jövő őszi bemutató igen meglepő hír lehet sokak számára, hiszen a legutóbbi Fűrész-film, pontosabban a tizedik alig néhány hónapja jelent meg, október 5-én mutatták be először a hazai mozikban. Ez azt jelenti, hogy egy év sem fog eltelni a két produkció között, de a Fűrész esetében ez nem egy új dolog: az első filmet követően 364 nappal már érkezett is a második, ráadásul szinte az összes, a franchise-hoz tartozó alkotás kevesebb mint egy évvel az elődje után már látható volt a közönség számára, kivéve a hetedik részt, ami 6 nappal túllépte ezt az egyéves határt, majd egy hét évig tartó szünetre vonult a történet.

A széria tizedik etapjában visszatért a sorozatgyilkos, John Kramer, azaz a Kirakóst alakító Tobin Bell, akinek a karaktere 2006-ban, a sorozat harmadik részében hivatalosan meghalt. Ez azonban nem tartotta vissza a franchise alkotóit attól, hogy őt valamilyen formában visszahozzák az élők közé, de a 11. rész szereplőiről és alkotóiról egyelőre nincsen bővebb információ.

BLIKK DOSSZIÉ mappa mappa

Fűrész

Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Blikk friss híreit a Google hírfolyamához

Neked ajánljuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, legyél képben!
blikk tablet
Nem akarsz lemaradni?
Azonnal tudni szeretnél mindenről, ami fontos? Csatlakozz, mi mindenről értesítünk, ami tényleg számít!
Miért jó ez Neked? 1. Mert képben leszel a nap legfontosabb sztorijait illetően 2. Megkapsz mindent, hogy nagyon jól szórakozz 3. Nem maradsz le a hírekről, nem szalasztod el a lényeget

A Blikk videói között megtalálható minden ami érdekelheti olvasóinkat. Legyen szó a legnagyobb A kategóriás sztárokról, a tévés showműsorok kulisszatitkairól vagy éppen a legújabb közéleti és politikai hírekről. A Blikk TV stúdiójában egymásnak adják a kilincset a legismertebb és legszórakoztatóbb vendégek és politikusok akik tabuk nélkül válaszolnak műsorvezetőink kérdéseire. Műsoraink a Blikk.hu-n és a Blikk TV YouTube-csatornáján tekinthetők meg.

Fűrész Fűrész X Jigsaw Lionsgate horror sorozatgyilkos