A szexi szupermodell szinte felrobbant a dühtől a reptéren, amikor beállították a sorba - fotó

Elle Macpherson
04 December 2018, Bavaria, München: Elle Macpherson comes to the gala of the Mon Cheri Barbara Day, a PR event of the chocolate manufacturer Ferrero, at the old Bayerische Staatsbank. Here a confectionery manufacturer organizes a fundraising campaign around Barbara Day. Photo: Sven Hoppe/dpa
Vágólapra másolva!
Egy 59 éves ausztrál szupermodell dühöngött az amerikai Dallas-Fort Worth repülőtéren, amikor mindenki mással együtt beállították a sorba. A nő elmondása szerint hosszabb ideig kellett várakoznia, mint másoknak az ellenőrzésen.
Vágólapra másolva!

Elle Macpherson hamar elvesztette türelmét a vámosokkal szemben az amerikai Dallas-Fort Worth repülőtéren, amikor sorba kellett állnia. A WelleCo alapítója a biztonsági őrökkel kiabált, és válaszokat követelt. A modellnél egy 5300 dolláros, leopárdmintás Christian Dior táska volt, ami nem juttatta előnyhöz a várakozás során.

A 59 éves ausztrál szupermodell kirohanása azután történt, hogy szeptemberben követői felléptek ellene, miután wellness márkája, a WelleCo, nem szállította ki a megrendeléseket.

A kommentek szerint többen még mindig nem kapták meg a több hónapja kifizetett termékeiket, emellett az ügyfélszolgálat is figyelmen kívül hagyja vásárlókat. Így nem meglepő, hogy Elle Macpherson nem leplezte bosszúságát, amikor a vámvizsgálat során mindenki mással együtt kellett várakoznia.

Forrás: MailOnline