18+

Felnőtt tartalom

Elmúlt már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

A férj szerint még mindig él a felesége, akit egy konyhakéssel ölt meg: „Megjátszotta, hogy összeesett”

2023. dec 12. 19:46
Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
/ Fotó: RTL Híradó

A 66 éves vádlott tagadta, hogy halálra késelte volna a feleségét / Fotó: RTL Híradó

A 66 éves vádlott tagadta, hogy halálra késelte a feleségét: csak azt ismerte el, hogy megsebesítette, de szerinte az áldozata csak eljátszotta, hogy összeesett.

A vád szerint a férfi tavaly ősszel támadt egy, a konyhapultról felkapott késsel a feleségére, aki bár próbált védekezni, ám a sérüléseibe belehalt. A rendőröket a település ügyeletes orvosa hívta, ugyanis a vádlott a rendelőbe ment segítséget kérni.

A bíróságon a vádlott azt mondta, a felesége még élt, amikor ő segítségért sietett, noha korábban kijelentette, hogy megölte az asszonyt. Azt is tagadta, hogy a túl forró levesen vesztek össze, ráadásul azt állította, hogy a felesége él.

Holttestet találtak a hóban, két lőfegyver hevert mellette: itt vannak a részletek

Holttestet találtak a hóban, két lőfegyver hevert mellette: itt vannak a részletek

Dulakodtunk, aztán megjátszotta, hogy összeesett

– mondta a bíróságon a 66 éves csengeri férfi, akit az RTL Híradó idézett.

A férfit már régóta skizofréniával kezelik, s a halálos támadás napján is a pszichiátriáról engedték ki. Jelenleg az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyintézetben kezelik.

Mivel a vádlott az előkészítő ülésen nem ismerte be bűnösségét, ezért tárgyalással folytatódik az ügy. Korábban az őt vizsgáló elmeorvos beszámíthatónak nyilvánította a férfit, ám az ügyvédje ebben kételkedik, ezért újabb szakértőket hallgatnak majd meg.

BLIKK DOSSZIÉ mappa mappa

Gyilkosság

Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Blikk friss híreit a Google hírfolyamához

Neked ajánljuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, legyél képben!
blikk tablet
Nem akarsz lemaradni?
Azonnal tudni szeretnél mindenről, ami fontos? Csatlakozz, mi mindenről értesítünk, ami tényleg számít!
Miért jó ez Neked? 1. Mert képben leszel a nap legfontosabb sztorijait illetően 2. Megkapsz mindent, hogy nagyon jól szórakozz 3. Nem maradsz le a hírekről, nem szalasztod el a lényeget
Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, hiszen a bankok ajánlatai között jelentős különbségek lehetnek. A Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja pénzintézetek ajánlatait! Egymillió forint 72 hónapra akár 15,43 százalékos THM-mel is elérhető, egy jó döntéssel a teljes futamidő alatt százezreket spórolhat.

A Blikk videói között megtalálható minden, ami érdekelheti olvasóinkat. Legyen szó a legnagyobb A kategóriás sztárokról, a tévés showműsorok kulisszatitkairól vagy éppen a legújabb közéleti és politikai hírekről. A Blikk TV stúdiójában egymásnak adják a kilincset a legismertebb és legszórakoztatóbb vendégek és politikusok akik tabuk nélkül válaszolnak műsorvezetőink kérdéseire. Műsoraink a Blikk.hu-n és a Blikk TV YouTube-csatornáján tekinthetők meg.

bíróság gyilkosság megölte a feleségét Csenger