Tóth Vera így beszélt húga párjáról: ezt kívánja Tóth Gabinak és Papp Máté Bencének

Tóth Vera eddig nem beszélt arról, hogyan vélekedik húga, Tóth Gabi párjáról. Most ezt mondta.

Tóth Vera Tóth Gabi párjáról
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tóth Gabit és új párját egyre többször láthatjuk együtt nyilvánosan: túl vannak az első közös tévészereplésükön és vörös szőnyeges eseményükön is. Arra viszont ez idáig nem derült fény, hogy Tóth Vera hogyan gondol a kapcsolatukra.

Az énekesnő a Hot! magazinnak mesélt arról, mennyire készülnek férjével az első olyan karácsonyukra, amelyet már házastársakként fognak ünnepelni.

Tóth Vera Tóth Gabi párjáról

Kitért a húgára is: elárulta, Tóth Gabi kislányával és a párjával már december 23-án elutazik hozzájuk Palkonyára, de másnap már mennek is tovább. 

Leszögezte, hogy férjével mindenkit elfogadnak a családból, és tiszteletben tartják a döntéseiket. Tóth Gabiról és Papp Máté Bencéről így beszélt:

- Mindenkinek drukkolunk azért, hogy megtalálják a boldogságukat. Semmiképp sem szeretnénk, hogy rosszul érezzék magukat azért, ami történt. A család a szeretetről és az összetartozásról szól. Azon vagyunk, hogy otthon érezzék magukat nálunk.

Egyébként nem titok, hogy Tóth Vera és férje a mai napig jó kapcsolatot ápolnak Krausz Gáborral. Az énekesnő élőben szurkolt neki a Dancning with the Stats fináléján, illetve arra is volt példa, hogy meglátogatta táncpróba közben: ide kattintva olvashatsz erről. 

Tóth Gabi és Papp Máté 

Ki ez a 29 éves srác, aki Tóth Gabi szerelmeként rivaldafénybe került?

Ő Tóth Gabi 6 évvel fiatalabb szerelme: Máté a brit királyi család előtt is táncolt

Papp Máté Bence a Fricska Táncegyüttes alapító tagja, akit pár napja Tóth Gabival fotóztak le.

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Cover-fotó: TV2/Sztárban Sztár leszek!

Ezt is szeretjük